<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Triangel at 2007-3-3 01:12:

係至好講呀,
     到時你地唔好靜係叫gn仔出黎做代表就算
        上年Trista姐過HK都奶過野

我唔信!
gn仔係負責酒店外面,酒店入面另有代表咖~
Originally posted by 小小康 at 2007-3-3 02:12:

飲完o野番o黎啦??
同老表去左旺角金雞廣場門口篤牛雜,d 勁辣魚蛋好好味~
Originally posted by Triangel at 2007-3-3 02:15:

I knew~
物係就係你啦~
Originally posted by gn00987333 at 2007-3-3 02:17:

有內幕資料收
仲好講?
你都未報導過場外直擊~
有無捉人玩跳舞機? 有無掛住望人彈吓彈吓嘅頭髮而自己無跳?
快d 講~
Originally posted by belibala at 2007-3-3 02:17:

not a problem la~
I will leave down a contact way for you guys at tomorrow afternoon~
Originally posted by 小小康 at 2007-3-3 02:20:

去旺角有冇揾毓民哥?
毓民哥?旺角where?
Originally posted by ckyckk at 2007-3-3 02:20:

原來係B君本風流筆記內既人物之一
唔怪得佢...........不過我多左6分
唉..................呢個囡囡真係乜都夠胆死~
早知通知定你地叫你地封口啦...................雖然分分鍾仲衰~
Originally posted by belibala at 2007-3-3 02:24:

唔係騎牛去呀?點解會去旺角?買電腦 or game?
no la~
去灣仔買完電腦返到屋企個老表先打比我話去飲嘢啫~
個衰公又話恨食牛雜魚蛋,所以就去老尖飲嘢,跟住就去旺角篤篤喇~
騎6仔去咋~
Originally posted by playbr2 at 2007-3-3 02:29:

某人食........八爪魚、牛雜、麥提莎、魚蛋......同金雞(吳X如)

除左八爪魚,我咩都吾想食

你d 麥提莎同八爪魚有骨嘅,想梗死人咩?

乜都比晒你食,我食齌~
Originally posted by belibala at 2007-3-3 02:30:

thanks, but maybe I can only come back to EF at night
that's ok, I will tell you by another way~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。