<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by gn00987333 at 2007-3-3 03:05:

你邊駛逃避啊
唔好扮傻
我唔逃避,我扮傻之嘛~
Originally posted by 小小康 at 2007-3-3 03:11:

有冇人去過跑馬地果間 a migo 雅谷餐廳 ?
sorry, I am very poor, I don't know what is it.....

老牌法國餐廳吖嘛~
Originally posted by belibala at 2007-3-3 03:12:

I'm just curious to know if there is any place like D.I in TST E as u seem not like to go to local bar / pub, not intended to find out where u usaually hang out
hahahaha, that's interesting, right?
actually, local bar is a very good place for gathering.  hey, there's no difference between us ma~
Originally posted by ckyckk at 2007-3-3 03:14:

你search名丫嘛
順便睇下有乜報導
以當日佢係EF班"毒男"心中地位
實好多post啦
於是你就入註冊黎打個轉
跟手玩上癮
因佢而改寫左EF歷史
因佢而令BOYBOY同大家的命運交織在一起
佢好偉大呀

P.S 以上時間點小弟未入EF
如有雷同實屬巧合
作得你咁有文彩?
收分啦呀大文豪~

不過,係錯嘅~
hey guys, I'm sleepy and need to get some sleep........
I will be back after wake up, see you then~
Originally posted by playbr2 at 2007-3-3 03:24:

check 下佢第一個係EF post 係做d乜野既
我招供~
係教admin 溝女~
Originally posted by trista_cheong at 2007-3-2 23:59:

雞佬﹐點解我用"琛如"查ef 同google 都搵唔到佢d 相ge????
唉..............妳呀,搞到成班頑童玩到停唔到喇~
比張原圖妳啦,SO 用戶都無咖~
佢邊夠妳索呢?

Originally posted by trista_cheong at 2007-3-3 09:49:

我ge 波動指數持續下挫………  再創新低~
.............................

佢邊有妳咁"偉大"呀大帝?
佢又邊有妳咁善解人意呢?
Originally posted by cyc1 at 2007-3-3 10:03:

毓民牛肉面收3:00a.m.,間唔中重會見到"盲亨"响隔離茶餐廳吹水,可以同佢抽番轉
收3:00a.m? 可以去吓噃~
thx for the information, pal~
同"盲亨"抽番轉?比佢抽死都未天光..................
Originally posted by 小小康 at 2007-3-3 09:35:

早晨,小弟路過咋
今日臨時有要事,下午去唔到東港城。

P. S. 張相ok啦,係咪你影嫁?
東哥早晨~
我今日慘矣...........6個會要開 (加埋午餐會、晚會),背稿背到痴根~

P.S. 係鬼~ 我呢亭綜援人士相機都無部,影相係d佬A佬G佬kinz東哥gtr呢班有錢佬玩意嚟咖~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。