<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by coolala2005 at 2006-4-14 01:29 AM:

唉~~~對呢條友冇乜好感~post相唔打名~做壞規矩~累死人~~~~
LALA姐姐
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=110876&fpage=1
Originally posted by ckyckk at 2006-4-14 01:26 AM:

我有負某兄弟呀,我爭15~20mins左右咋
係唔係有負我啊
咁就快d找我屋企係邊上黎談天說地啦
Originally posted by d228216 at 2006-4-14 01:34 AM:

+2
咁絕
Originally posted by coolala2005 at 2006-4-14 01:37 AM:

呃post王數字member?~係邊個呢?~~~~
我都唔知啊
lala姐姐幫我找佢出黎得唔得啊
Originally posted by ckyckk at 2006-4-14 01:42 AM:

你知既~佢話過要在EF闖一番事業呢
講到咁勁
我想結識她波
好希望佢係女仔啦
Originally posted by ckyckk at 2006-4-14 01:43 AM:

咦!!!而家先留意到~你註冊早過我同Lala
係啊
比你知道左tim
Originally posted by ckyckk at 2006-4-14 01:44 AM:

下次
禁快放棄今次
Originally posted by ckyckk at 2006-4-14 01:45 AM:

你100%失望
無所謂啦
都係得1個失望ja
Originally posted by coolala2005 at 2006-4-14 01:45 AM:

我又唔係金田一~點搵喎~~~~

我乜都聽唔到~~我乜都聽唔到~~我乜都聽唔到~~~~
咁唔好找啦
你推佢出黎啦
你要記住
金田一唔係搵嫁
係推理出佢d殺人動機嫁
Originally posted by coolala2005 at 2006-4-14 01:48 AM:

錯~係155220次失望先真~~~~
點解呢
100%唔係等於1咩
如果真係155220次失望
我會要lala姐姐錫返架
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [頑童俱樂部2005](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。