<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2006-10-5 05:31 AM:

粟米燴飯+粟米湯=粟米餐?
真係.........堅呀~

5點幾,飲早茶都得lu~
好彩.......我都仲有quota,無咁易變大肥佬~

唔知啦
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-5 05:37 AM:

有冇搞錯!

仔仔你做咩唔訓呀!!!=.=!!! 又黎助興~
咦咁就6點la~ 我一分鐘都冇訓著過~.~
我又多個啊媽
Originally posted by BOYDWAN at 2006-10-5 05:44 AM:

有人咩?無呀~
得我地兩個之嘛~~

死gn仔又唔訓,等trista 出聲先出聲~
你講野我都會講嫁
同你爆兩頁又點話
Originally posted by BOYDWAN at 2006-10-5 05:51 AM:

個衰仔唔嚇親人都偷笑啦~ 貞子都驚左佢呀~

真係大鑊........如果比着我都唔知點算.........
我踢返佢入電視tim啊
咁未死過
野我
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-5 05:51 AM:

咁如果係老婆大人煮d o野難食到...
我日日都有quota
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-5 05:53 AM:

以前睇一套文藝片又係搞d 咁ge o野﹐今次又黎第二次驚魂………… !!!!

希望gn 仔仔你唔好發夢夢到呢d o野so 彈起身la~
未試過
發到隻野佢就大獲囉
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-5 05:54 AM:

冇呀見TriTri 妳唔出聲丫ma~~
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-5 05:55 AM:

哈哈哈哈~~原來六點鐘都仲有咁多人未訓( or 岩岩起身) ga
我係第一個答案
Originally posted by clkgtr at 2006-10-5 05:55 AM:

Originally posted by trista_cheong at 2006-10-5 05:55 AM:

嘩做咩突然咁鬼多人=.= "!!!
因為有你
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。