<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Xtravagant at 2007-1-7 12:56 AM:

呢個setting最大受害者應該係我本人喇~

之前set 果陣沒想過有o甘多傷兵...
如果佢地唔係傷咁耐, 我都想同你trade下人 (eg. yao)
Originally posted by Rated-R at 2007-1-8 12:10 AM:
Sleep~
咁解你可以咁好彩, 放完jack又放ridnour
睇你之後放hinrich定deng

[ Last edited by 艾力克 on 2007-1-8 at 12:28 AM ]
yoda, can you see my offer?
Originally posted by 秋葉林 at 2007-1-8 01:24 AM:

我真係唔係好識畀反應你 ......

先唔講你個 offer 值唔值,但係我都係得返兩個 PG
依家你話要一次過買起晒佢哋
你係我你際唔際呀
係喎, 我又真係冇留意到, 只係咁岩我對佢地兩個都有興趣
我主要係想trade個round 1 player, may i have a counter offer?
乜都嬴我d, 抵你做冠軍
激死我
go to japan for one week
may anyone tell me the news about david west?
further surgery or will he recover soon?
thx so much~
Originally posted by harvey22 at 2007-1-10 08:31 PM:

Tins is kind of hurt atm u know...
ming...
if you are not interested at either artest or felton, we may make a 三角交易
Originally posted by harvey22 at 2007-1-11 12:05 AM:

Arn't you in JP ~ What can you bring to the table sin
jp都可以上網架
all besides arenas, allen and claxton
Originally posted by harvey22 at 2007-1-11 12:18 AM:

How can collison can get a double double double? shockinggggg
因為fortson收league, 同少左lewis搶籃板
加上佢本身有料, coach都睇好佢
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。