<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007
返回列表 回復 發帖
Originally posted by feuosma at 2007-1-27 12:26 AM:

你再睇睇...我唔係要咩stat.......
唔換
夠唔夠爽快呢
Originally posted by feuosma at 2007-1-27 12:32 AM:

你要求都幾高......咁我cancel佢啦.......
雖然算接近, 但暫時我兩個player都打得好過你o個兩個
而且你都知你個2nd player轉會後走左樣啦

如果知你想換乜, 我可以盡量幫你
不過你個center我就唔想回購喇

訓了~

[ Last edited by 艾力克 on 2007-1-27 at 12:39 AM ]
Originally posted by terryjog06 at 2007-1-27 01:43 AM:

巨無霸出番 你又何苦呢
我諗...
你咁放AH不如送俾我
你唔係想跌落黎7-12名同我爭掛
嘩..你o個間酒店套房黎架
Originally posted by Rated-R at 2007-1-27 11:31 AM:

你痴la,L型大屋連車位,SPA,桑拿,泳池變了錦鯉池
prison break
Originally posted by feuosma at 2007-1-27 12:17 PM:
哈哈...我個offer真係咁差咩?????好.....
i won't do it, it is unfair to BOBS
Originally posted by Rated-R at 2007-1-27 12:30 PM:

個trade根本不大Fair
但我不會投,我不會協助蠢貨
自殺o個d trade我唔會veto架
Originally posted by Rated-R at 2007-1-27 12:31 PM:

監倉冇呢D設備
juz wanna see if you can still trade him for someone
Originally posted by Rated-R at 2007-1-27 12:43 PM:

我冇乜人負責孭飛,所以好多人都出得
如果你有兩個唔出得, 咁我下個禮拜都要再認真d喇
pg換pg都唔得?
見你尋日又肯出佢嘛
咁算啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。