<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007
返回列表 回復 發帖
Originally posted by feuosma at 2007-1-30 10:42 PM:

你好好呀???
岩岩嬴完第3場, reach my target already
Originally posted by feuosma at 2007-1-30 11:02 PM:

我覺得你仲有望..........
你睇錯喇
又有衝動想出offer俾你添
Originally posted by Rated-R at 2007-1-30 10:48 PM:

你打多好多場......致命傷
今日部份數字已放掉很遠,得一日比我追,但冇可能全力追上
上個禮拜我都打少eq8場啦, 如果唔係...
不過打少個勁人就真係差d o既
Originally posted by Rated-R at 2007-1-30 11:06 PM:

Book了個室內場比賽,打打下比條弱智仔場職叫我地果隔離,比梗賽點過先?痴線~!!!
以為你話俾條弱智仔block左添
Originally posted by feuosma at 2007-1-30 11:09 PM:

唔知點解我同你既交易好似每次都係大家既笑柄.......
係咩
Originally posted by Rated-R at 2007-1-30 11:36 PM:

咪又系贏到,但我就輸梗
咁不如而家開始bench晒d球員算啦
點都有3分o既, 覺得你咁用d quota好waste, morrison一場都冇打就俾你add/drop左
Originally posted by Chenjinnan at 2007-1-30 11:40 PM:
R 兄下次 book 場打波預埋我!

你成日要ot架喎
Originally posted by Rated-R at 2007-1-31 09:58 AM:
看來天不想我入playoff呢~
收工
TO KG:

although this is the best offer you sent me, the chance of grabbing that player has gone;
i built my team quite well now;
you would better find other "manager" to make it works
Originally posted by Rated-R at 2007-1-31 10:50 PM:

我真的不懂打11人,系咪都借左先
redd 走緊, 除左jamison仲有人傷?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。