<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007
返回列表 回復 發帖
Originally posted by feuosma at 2007-2-4 10:35 PM:

喂係喎...有樣野想問你地好耐...成日唔記得問......
我知舊年係X兄第一...秋兄第二.....咁playoff既勝負係點架??講黎聽聽......
yoda
x
me
terry
ming
rr
Originally posted by Rated-R at 2007-2-4 10:45 PM:

有本事就不信鬼神之說
隊波o既本事唔到我控制
望就望你輸埋ft
聽日o既賽果由 7:2 到 3:6 都有可能
Originally posted by Rated-R at 2007-2-4 10:47 PM:

我上年有玩?
唔係, 我求其打之嘛
打xx會俾人誤會, 咪打rr囉
Originally posted by feuosma at 2007-2-4 10:49 PM:

....其實我唔係好明點解X兄唔bench哂人......
因為佢今個禮拜set完lineup就冇理過, 剩係做野
都係今晚同佢講輸緊0-9佢先知
Originally posted by feuosma at 2007-2-4 10:54 PM:

等你仲話拆杜夫.....因住好似舊年咁呀......
由成績低揀起, 對佢隊波好so架
Originally posted by feuosma at 2007-2-4 10:47 PM:

我睇番你地舊年個帖.....條友玩玩下放棄架......佢後尾入到playoff咩?????

...你四強輸左比邊個?????你之前係勝邊個?????
z-zone由一開始就冇玩, 入倒..7-12名o個個playoff囉, 第一round就俾人ko

頭兩名唔駛打
四強對x輸左, 之後嬴terry攞第3

你剩番30個quotas, 因住到時人地car wheel你冇得還手呀
Originally posted by feuosma at 2007-2-4 11:07 PM:

係喎...又一個重要問題....你地入到playoff係可以打車輪架?????
所以而家d quota我唔會亂用
上年冇依d限制, playoff平均一日add/drop3個人左右啦
Originally posted by terryjog06 at 2007-2-4 11:13 PM:

就係艾力克
係咩
唔記得喇
me, x, xxx 都好多moves

[ Last edited by 艾力克 on 2007-2-4 at 11:16 PM ]
冇心機
Originally posted by Rated-R at 2007-2-5 06:57 PM:
今week是我最用心的1 week,一開始已用...
我剩係見你日日出人, 除左心理戰唔覺你幾有心機
我唔係因為傷兵覺得嬴, 係因為睇完schedule覺得嬴
不過輸都好, 證明驕兵必敗
輸多一week就閃得

[ Last edited by 艾力克 on 2007-2-5 at 10:48 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。