<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007
返回列表 回復 發帖
Originally posted by feuosma at 2007-3-19 11:14 PM:

唔該曬...........
你同我定啦........我自己都未驚.......
簽mr. fifty對eqhigh會唔會waste左呢
Originally posted by feuosma at 2007-3-19 11:27 PM:

又係你話簽人要睇長線d既........
但你處境唔同嘛
而且你連嬴幾場對方都有傷將, playoff佢地出番你冇quota用會好慘
Originally posted by eqhigh at 2007-3-19 11:33 PM:

放心..你唔會輸比我既..

我忍夠adam morrison喇
so lucky you did not sign my man
Originally posted by eqhigh at 2007-3-19 11:41 PM:
唉...艾兄贏咁多..
一手破壞我playoff對duff既美夢
我唔想對X呀
唔夠呀
my man is tyrus thomas
Originally posted by feuosma at 2007-3-19 11:48 PM:

我始終覺得佢一般........
簽左可以唔用又或者再簽過姐, 橫掂我有咁多quota, 唔通等下季咩
Originally posted by feuosma at 2007-3-19 11:55 PM:

你呢季可能就係因為我果0.001FT同1次助攻而改寫........
幾時o既事呀?
Originally posted by feuosma at 2007-3-20 12:02 AM:

吓?????你冇睇我同秋兄既細分架?????...
咁你千祈唔好睇囉!!!!!!!!!!!!!(唔怪得你條友咁冷靜....我都奇架啦.....)
睇左
搞錯呀你 (你係咪想我俾依個反應)
Originally posted by feuosma at 2007-3-20 12:37 AM:

我睇完真係笑到反肚.......你同champ既距離只係0.001ft同1ast炸.......
所以我話真係前世........
係都關allen事啦, 今朝睇到火都黎
Originally posted by terrydog06 at 2007-3-20 01:06 AM:

我話對佢失望
見佢drop番odom都覺得佢係一個公道o既人
佢玩人身攻擊我咪鬧番佢囉
你係話好q失望
1. queen冇話過簽, 仲話waive佢係waste
2. queen冇叫過人唔好簽 (如果佢有咁講, 我又應承左先係我錯)
3. 你話高waive o既人冇簽, 但高過我只係得你一個(唔計走左o個個), 唔好講到咁大件事
4. 依個係遊戲, 個個都可以簽
5. rr drop出黎係因為覺得佢收league, harvey add佢係覺得佢會出, 唔通係諗住hold個傷兵等佢冇事放出黎? 咁佢冇打o個一兩場咪蝕晒?!
6. drop出黎o既有代價, hold傷兵o既都有代價
7. 傷兵復出攞番係要靠自己, 就好似你簽stojakovic咁

[ Last edited by 艾力克 on 2007-3-20 at 10:03 AM ]
Originally posted by feuosma at 2007-3-22 11:12 PM:
X兄.....我都唔知應該同你講mud好..........
都係果句....希望你睇開d.........
你俾個icon佢囉
佢唔要我要
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。