<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
haha...輸左波膽, 訓得覺
Originally posted by 勇勇 at 2007-7-17 01:19 AM:

冇錯啊!!宜家話係得唔得啊!!開左波18分鍾!!
出左賽果話你知
唔好喇~
你地好鍾意買d 3倍左右o既和波

我話左你o係度買乜我都照跟埋, 計你咪即係計埋我

[ Last edited by 艾力克 on 2007-7-17 at 01:27 AM ]
Originally posted by mhkk at 2007-7-17 01:22 AM:

你咁快知
布洛馬波卡納 對 加費萊 細 1.65
咸史達斯 對 奧雷布洛 0:1 10.00 /  咸史達斯 對 奧雷布洛 0:2 23.00 2x3 @200

輸左啦
早抖~
Originally posted by mhkk at 2007-7-17 01:28 AM:

2+幾多
布洛馬波卡納 對 加費萊 1:0
咸史達斯 對 奧雷布洛 1:0
Originally posted by 勇勇 at 2007-7-17 01:34 AM:

係喎!!
我估2隊應該差唔多!!
曼聯唔知有冇2賠呢!!
梗係冇啦
上面做緊 6.3 4 1.4
受讓一球/球半 高水

全面睇好曼聯嬴波

而且紅鑽有傷兵, 又有人踢緊亞洲盃, 只係友誼賽, 出半主力同你踢下咪算
但曼聯用左咁多班費, 仲要第一場友誼場+強陣出擊, 戰意實力都嬴晒

[ Last edited by 艾力克 on 2007-7-17 at 10:50 AM ]
Originally posted by kakeidevil at 2007-7-17 12:14 PM:

頭先1.5..........
draw 3.8 -> 4
win 1.5 -> 1.45

一開就跌

暫時將範圍縮窄左o係2-4球

[ Last edited by 艾力克 on 2007-7-17 at 02:24 PM ]
紅鑽 vs manu

1:1 @8.5 @20
0:2 @8 @100
1:3 @9 @80

浦和紅鑽 對 曼聯 1:2 7.50
馬模 [0 / -0.5] 對 佐加頓斯 [0 / +0.5] 主 1.88
2x1 @100

total: 300
明尼路 [-1] 對 阿美利加納泰 [+1] 客 2.25
帕拉尼恩斯 對 青年人 主 1.70
聖保羅 對 富明尼斯 主 1.60
3x3 @100
Originally posted by mhkk at 2007-7-19 10:42 AM:

佢可能估到
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ;page=68#pid2247604
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ;page=68#pid2247651
你又唔讚我
Originally posted by ronja at 2007-7-19 11:04 AM:

响度買咗6,7,8三場入球大,自己响馬會唔知點解買咗7,8,11三場入球大......
輸分贏錢
抵你嬴, 全部開到4,5球
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。