<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Rated-R at 2006-11-28 05:37 PM:

我日日同佢鬥出多人,to必lose,我的特性系任何人在我隊中,那人的to都會上升
佢reb咁弱, 內線球員已經少to啦
只要佢keep住cv同兩個gs人, 你都應該有3分o既
Originally posted by Rated-R at 2006-11-28 05:42 PM:

佢玩內,我攻外

可惜今week呢個對手冇缺點
3pt, reb, stl, to 咪係囉
Originally posted by Rated-R at 2006-11-28 05:48 PM:

我冇左件白色鐵塔,內線所有能力=樹搖葉落la,Duncan+okafor reb點弱ar???
這是我賽前賽後o既分析
嬴唔倒就係你問題喇
Originally posted by Rated-R at 2006-11-28 05:57 PM:

但我冇左Kaman........
你估佢有好多人搶板咩
Originally posted by feuosma at 2006-11-28 11:09 PM:

你d人好難trade....唔識點解釋...總知望住你d人就係諗唔到點trade...

雖然o係trading block, 但係冇乜可能賣得出
Originally posted by feuosma at 2006-11-28 11:15 PM:

我地下個禮拜成村人一齊倒戈...
我同佢地感情咁好, 佢地識做架喇
榜首對榜尾
Originally posted by fantesticming05 at 2006-11-28 11:19 PM:

都打左一排啦, 有幾神秘.........
季初新人...
Originally posted by Rated-R at 2006-11-28 11:53 PM:

拿,redd我就想trade n世,matin唔系唔好,系比唔到實際信心我,咁你會點做呢?
拿,JJ我就想trade n世,martin唔系唔好,系比唔到實際信心我,咁你會點做呢?
Originally posted by Rated-R at 2006-11-29 12:08 AM:

系你自己之過,咪搞我
no, i mean 我之前都試過好多次用 jj trade kevin or williams or both, 不過傾極都傾唔掂

你得o既話我實恭喜你, 非我所能也
Originally posted by Rated-R at 2006-11-29 12:26 AM:
今晚同人地在室內場約戰,本人差5分便...
全場?
打幾耐?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。