<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007
返回列表 回復 發帖
Originally posted by harvey22 at 2006-12-19 12:01 AM:
sorry 艾力克  my game juz started back in 45mins
sorry sorry
wht means?
Originally posted by Xtravagant at 2006-12-19 12:06 AM:

沒o甘誇張掛

(我要去返600分關口 )
我竟然高分過你?
話事話, 我唔係幾覺自己有扣分
(希望唔係因為唔記得扣啦)
Originally posted by feuosma at 2006-12-19 12:04 AM:
有冇人可以叫MING少轉陣????
轉陣?
你想佢bench晒d球員?
Originally posted by feuosma at 2006-12-19 12:11 AM:

佢放左人係bench度......
no r
就算係都可能係策略o既一種
Originally posted by Xtravagant at 2006-12-19 12:12 AM:

拒比個驚喜你丫嘛

我最想你地今個week 1-1 ( 其餘7個stat 全部打和 )
望都望 0-0 啦, oops.
訓了~
Originally posted by terryjog06 at 2006-12-19 01:55 PM:

佢根本上冇o係我度打過一場好波
佢o既FG%真係 幾時用番舊波 對佢會唔會好d呢

依家都唔知簽邊個做第13人
bibby 我仲有興趣架喎
價錢同以前一樣
Originally posted by Rated-R at 2006-12-19 01:49 PM:

Claxton 總有一日會令你驚訝
我期望太大喇, 所以一定唔會令我驚訝
Originally posted by harvey22 at 2006-12-19 02:34 PM:

Mr 艾力克 here? I wanna ask if you still wanna do that murphy deal u offer b4?
u mean alston?
you missed the chance la, baby~
he worths more now
Originally posted by harvey22 at 2006-12-19 10:15 PM:

Last week i also like you lol~ lost FT% by 0.02% + 2 draw haahaa~
你讓我嬴咪唔會draw囉
Originally posted by feuosma at 2006-12-19 10:50 PM:

我同你再換人會唔會引黎公憤???
合作愉快
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。