<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007
返回列表 回復 發帖
Originally posted by feuosma at 2006-12-25 10:51 PM:
有冇搞錯....咁都...
我一早知佢計漏, 不過今日先check倒31號會加番
我諗緊x o係bell大勇+cv復出下先簽 patterson, 佢個50quota幾時會爆
Originally posted by feuosma at 2006-12-25 11:21 PM:

先禮後兵???唔係先小人後君子咩??...
但你隊波有好幾個球員都唔可以長線發展喎
Originally posted by feuosma at 2006-12-25 11:23 PM:

咁佢又真係慘....不過比著我都會咁做.....由依家開始一定要係FA不停係簽人同放人...
減低傷兵對佢既影響......
到時睇下你會唔會
Originally posted by terryjog06 at 2006-12-27 05:00 PM:

我唔記得set哂line up未
set左
1:8
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-12-27 07:16 PM:
我都唔知個lineup點tim...
你算set左, 只係richardson bench左
2:7

yoda 9:0
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-12-28 01:30 AM:

你點睇ga??
個network上倒我咪睇倒囉
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-12-28 11:50 AM:

咁你得唔得閒post尋日今日同黎緊幾日ge boxscore??
唔得冇所謂ga,都係問下~~
thz
nba.com 都上唔倒?
咁多場波o既boxscore定matchup呀?
lucky that i signed nelson (15pts, 3reb, 7ast) in another league, and g. wallace is excellent (40pts, 14reb, 6stl, 4blk)
Team FG% FT% 3PTM PTS REB AST ST BLK TO Score
Team 3D .422 .827 15 261 103 60 26 18 23 7
FASTBREAK .580 .517 6 101 59 19 5 12 15 2

RR benched curry, jack, jeffries
KG benched evans, anthony, richardson

Team FG% FT% 3PTM PTS REB AST ST BLK TO Score
Fantestic Ming .475 .704 7 198 86 27 11 9 34 2
BOBS .481 .778 9 201 70 49 17 8 25 7

Ming benched martin, t-mac, iverson
harvey 有轉陣
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-12-28 10:05 PM:

boxscore...
咁多場波?
一隊波10幾個...
10幾場波可以洗版喎
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Yahoo NBA Fantasy League 2006 - 2007

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。