<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 小小康 於 2009-5-1 07:04 PM 發表

今日冇出去?

1000 x 1500 PIXEL下載

1000 x 1500 PIXEL下載

執著, 兩個字
有人執著個人觀點, 有人執著所謂版區之見,
有人執著人地講話, 有人執著言語無罪.
我唔識咩道理咩原則, 只想保住頑童, 若到某程度, 影响頑童存亡, 我會出手, 有錯就錯喺我身上, 只要大家可以繼續上來.
但新版主太著重原則, 其實原則重要定頑童重要??
勾心鬥角部份原於加分問題, 分數係各區共通, 雖然實際冇咩用, 但有人好着意亦係正常, 人家辛苦出紛影相回相加幾分, 有人無白求分又得, 又或一貼過佰份,
肥堡本人得罪人我唔講, 但佢今日出紛比人杯葛, 你地唔可以話「頑童內政」就唔關你地事.  你地實在提供條件.
現實就係我地大部份都見過面識既, 要佢地完全放低現實入梨, 己經冇可能, 除非就要ban哂我地自拍兵團.
以後你地要點做我都冇法子了, 你地係正式版主, 我唔係干涉.
原帖由 ACACIA 於 2009-5-2 01:08 AM 發表
比小小耐性啦, 我打緊嘢
comeon babe
原帖由 gn00987333 於 2009-5-2 01:17 AM 發表
如果用肥堡黎做例子,老實講,我同佢出去影相,我自己睇到既事係,佢十分之自我
我一開始認識佢,就聽好多兵團既人講佢
每樣事都係自私自利,但我信佢有得改,
依加佢慢慢改善緊,但一開始俾人既印象唔好,就要用好長時間接受 ...
GN 大個仔啦
原帖由 ckyckk 於 2009-5-2 01:41 AM 發表

一切所謂誤會皆源於 "貪、嗔、痴、妒"
錯啦...係源於單一個字「屌」
原帖由 ckyckk 於 2009-5-2 01:47 AM 發表

嗰班所謂嘅"好多人"都戇嘅 ( 老實講,我只係睇到兩個激進份子咋喎 )

佢唔鍾意咩人關我咩事

我地加人分又關佢咩事

要唔要開帖請示過佢先 ? ...
水能載舟亦能覆舟
原帖由 ckyckk 於 2009-5-2 02:03 AM 發表

試問連掌舵嗰位都只會側向一邊轉

條舟又焉有不覆之理
掌舵嗰位 咪你囉
原帖由 gn00987333 於 2009-5-2 02:19 AM 發表
d叔叔,我仲係好細喳呵
冇check過
原帖由 ckyckk 於 2009-5-2 02:21 AM 發表

乜你見過我縱容版友打版友嘅咩
打九肥堡係我發起, 的確有效舒發佢地對肥堡既不滿, 佢地對肥堡好咗好多, 但今日就180度轉變.  今日肥堡好慘.... , 我估佢唔會再入梨頑童
原帖由 gn00987333 於 2009-5-2 02:25 AM 發表
手臂直徑除二

直徑除二.....等如圓周...牙簽仔
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。