<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 gn00987333 於 2009-5-2 02:28 AM 發表
d叔叔諗個個話題囉
第二次冇用嫁啦..
原帖由 gn00987333 於 2009-5-2 02:30 AM 發表
你成日都忽略我嫁啦
我懷疑過肥堡先係你個仔
因為有成兩三個月你對佢好過對我
垂涏肥堡美色
原帖由 ckyckk 於 2009-5-2 02:33 AM 發表

試問會員冇人撑腰又何來胆量挑戰此處運作方式 ?
試問會員冇人撑腰又何來胆量以無數分身向其他版友大肆攻擊 ? ...
撑腰?? 個名又唔洗錢, ban咗咪開個新, 洗唔洗撑腰??
無數分身....我估分身你最多
佢地都係小朋友, 聯群結友亦好平常啫, 點解你既愛心唔分一點點比佢地??
原帖由 gn00987333 於 2009-5-2 02:47 AM 發表
今日我講左咁多野,有冇人覺得我好細路仔
咁細兜.....應該重好細路仔
原帖由 ACACIA 於 2009-5-2 02:46 AM 發表
首先呢, 我想講嘅係, 我並唔係船頭驚鬼船尾驚賊 , 更唔係危言聳聽, 如果係咁, 又點會未夠24小時香港就出現個案呢?  只係因為我從某d 途徑認知左好多, 知道呢次事件實在可大可小 , 縱使我而家嘅記憶同印象仍然 ...

熊熊好 S

1000 x 1500 PIXEL下載

原帖由 ACACIA 於 2009-5-2 03:03 AM 發表

呢個係女明星? 我有睇香港嘅雜誌, 認得有佢咖~
誠誠條女
訓先啦各位
原帖由 ACACIA 於 2009-5-2 03:06 AM 發表

你係............?
我真係問左你借錢咖?  喺香港? 日本?
sorry 呀, 如果係嘅話我遲小小匯返比你可唔可以?
你匯d精液比佢得嫁啦
原帖由 ckyckk 於 2009-5-2 03:09 AM 發表

1.駛唔駛就真係要問嗰位人兄知,我答你唔到
2.善良分身唔怕多、為惡分身咪預我
3.有隻幾+歲椰売頂都現埋仲小朋友 ? 偏偏佢鬧得最不遺餘力喎
( P.S 我冇怪過肥堡同 ak,仲俾好多愛心佢地添 : ...
唔知你講邊個 幾+歲椰売頂??
刀可救人亦可殺人, 救人可善可惡, 殺人可惡可善, 為惡者可本善良, 善良者亦會無心下為惡...
世界無絕對絕錯..
原帖由 ACACIA 於 2009-5-2 03:15 AM 發表

hahahahaha~  即係係咪假咖?
我陣間真係匯d 精液比佢, 佢就多得你唔小咯~
佢可以用梨冲柯华田 ...seeyou
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。