<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 ktwu2007 於 2008-7-31 09:36 PM 發表:

其實條數點計
船飛小巴2粒鐘骨骨+就地正法
原帖由 自由神 於 2008-7-31 09:43 PM 發表:

咁莫?
叫D sir贈你兩句啦
原帖由 小小康 於 2008-7-31 09:44 PM 發表:

尋晚失踪咗,過咗大海丫 ???
原帖由 自由神 於 2008-7-31 09:58 PM 發表:
我仲後悔緊......點解要等果一毫
你冇做錯, 等啱價係啱
原帖由 自由神 於 2008-7-31 10:25 PM 發表:

而家因為粒糖唔見左間廠
穩陣係啱嫁, 保本最緊要
原帖由 R-Star 於 2008-7-31 10:42 PM 發表:

同我一樣

不過d錢去到f.6-大學, d錢用晒黎進修+學其他野, 俾我洗晒
買哂套票
原帖由 ktwu2007 於 2008-7-31 10:45 PM 發表:

d  佬套票 通常有咩囡揀
金魚缸揀number , seethrough T-shirt + T-back
原帖由 ktwu2007 於 2008-7-31 10:52 PM 發表:

嗯! 係咪咩國藉都有, 真係想試一下 d 6 尺 o既 俄妹
平野得越南大陸泰妹...
娥妹要貴D...1888啦..重有泰國明星級
原帖由 ktwu2007 於 2008-7-31 11:03 PM 發表:

真係未同高妹 do 過野.....
跟 d佬 / 神油 / 也媽爹, 試下套票都好
好正嫁, 玩完可以焗Suuna, 再食碗麵
原帖由 自由神 於 2008-7-31 11:08 PM 發表:
irene fah
$5000都殺
有黎客串都唔定嫁 未必洗5000添, 5K果d頂班嫁啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。