<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |
返回列表 回復 發帖
原帖由 gn00987333 於 2009-5-30 11:27 PM 發表
日期: 31/5/2009
活動: EMax X Toonsland慈善花生騷
藝人: 裴殷 、 Annie G 、 Crystal 、 Phyllis 、
             Kari Cheung 、 Brian Tse 。
時間: 15:00 - 16:00
地點: 九龍灣展貿徑一號國際展貿中心EMax地下中央廣 ...
may be
原帖由 碌葛扯旗 於 2009-5-30 11:46 PM 發表

new item
黑腸
原帖由 ktwu2007 於 2009-5-31 01:09 AM 發表

我有條女係個度, 做全職, 做左半年, 升左做副經理, 有萬幾蚊人工,
仲飛埋我
D04
原帖由 gn00987333 於 2009-5-31 04:21 AM 發表
去訓囉
原帖由 Triangel 於 2009-6-1 03:04 AM 發表

賺得一毫得一毫
有狗堪賣直需賣,莫待無客空吃蕉
原帖由 gn00987333 於 2009-6-1 03:43 AM 發表
係同d叔叔一齊啊(夜晚)
原帖由 gn00987333 於 2009-6-1 03:46 AM 發表
d叔叔點解唔認我頭像呢個既,好近架波
4GL
原帖由 Triangel 於 2009-6-1 10:27 AM 發表

凡事講道理! 你響度咁大聲, 都比你嚇親! 仲以為頑童或26fun火災 tim
火災......火燒腸
原帖由 akakak777 於 2009-6-1 11:18 AM 發表

唉  原來你從來5當我係fd 我睇錯say sor  你仲加多d野落來 所以你set 4000分 唉 算 當我5戴眼識人

咁又係  你回我就tu-160  我當你fd 就用番真身回你  我應該一早知你5當我fd ge ...
火爆青年 .
A-Lin係咪星.....真係好難講...係咪上過美女厨房就算???
我唔熟唔敢講, 同樣會有好多人唔熟佢, 甚至唔識佢, 放咗入Net_Mod亦唔駛太介意, 只要你信佢有一日, 堂堂正正出現aio, 味重好.

評分次數

• ckyckk

原帖由 Lee3 於 2009-6-1 11:31 AM 發表

我是一直秉持著藝人和普通人的分別只是工作,他們也該被尊重。
咁有呀雪偷拍相你睇唔睇?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部] 延續篇2008 -- ∞ | 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 |

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。