<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » RainRain趣"BLOG"BLOG"
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2007-2-9 06:19 PM:

rain rain 哥,恭喜發財、萬事勝意、龍馬精神................
你封美金我啱駛咖..........咪封個quarter 比我呀吓~
封quarter..我d窮等人家邊封得起quarter呀....
我今年都係封penny咋...
Originally posted by Triangel at 2007-2-10 01:43 AM:

See how much I know about Chinese New Year
正一半唐番~~
Originally posted by RainRainピ at 2007-2-10 01:48:

封quarter..我d窮等人家邊封得起quarter呀....
我今年都係封penny咋...
penny? 嘩~ 好耐無聽過人提起喇~
就好似無人會提五仙咁..............

penny 都殺~~~ 雙封唔該~~~

你地講用咩朱古力做人哥part真係笑死我

新年呀,唉~~~
新年~新年~你係邊呀??~~
澳洲呢度真係一d新年氣氛都無
更難得的是...我竟然唔知新年就到,上到黎先記得><
利是ma...都唔方會有 XD
就算有,都要lor去還債(誰叫我在澳門買了很多figure+模型><...)

我班老友佢地個個都返哂澳門放新年假啦
得我一個係澳洲過一個唔存在ge新年
佢地仲衰到叫話今晚出黎飲野,叫我遊水返去搵佢地><

不如26fun新年派利是,每位會員送20分(日後唔扣除哥隻 )

[ Last edited by sakura310 on 2007-2-10 at 02:17 PM ]
Originally posted by sakura310 at 2007-2-10 14:16:

你地講用咩朱古力做人哥part真係笑死我

新年呀,唉~~~
新年~新年~你係邊呀??~~
澳洲呢度真係一d新年氣氛都無
更難得的是...我竟然唔知新年就到,上到黎先記得><
利是ma...都唔方會有 XD
就算有,都要lor去還債(誰叫我在澳門買了很多figure+模型><...)

我班老友佢地個個都返哂澳門放新年假啦
得我一個係澳洲過一個唔存在ge新年
佢地仲衰到叫話今晚出黎飲野,叫我遊水返去搵佢地><

不如26fun新年派利是,每位會員送20分(日後唔扣除哥隻 )
sakura,係咁咖喇..........你呢種感受我地好多人都經歴過,無計啦,鬼叫身處喺異域咩~
有利是錢幫補家計還債,都叫好過無啦~

至於你班老友都算唔話得,仲識叫你遊水返去搵佢地,想當日我d 老友淨係識同我講:"最衰你唔喺度啦~" 咁咋~~~
呢d 老友真係邊度揾.........?

26fun新年派利是?[港男]年年有咖~ 可能今年仲多驚喜咖~
新年有我地你唔會悶嘅,放心啦~
Originally posted by sakura310 at 2007-2-10 02:16 PM:

你地講用咩朱古力做人哥p...
哈哈~~~~~~~~~~~~

我澳門d o係台灣同埋大陸d 舊同學返晒黎~~ 外國就冇返~~我o岩o岩先同佢o地食飯ja~~

星期一同佢o地打squash 呀……

(班死o野…… 我話我呢個超級無敵大運動白痴極有可能打打o個球撞o左落人o地個頭度﹐佢o地話身手敏捷實避到…… 到時睇o下點~~~ )
Originally posted by sakura310 at 2007-2-10 02:16 PM:

你地講用咩朱古力做人哥p...
咦...澳洲都應該好多華人聚居架,點會冇過年氣氛呀,
除非你住得離China Town好遠啦~
乜原來你又係澳門人呀,咁啱嘅,我honey都係呀,佢屋企
住黑沙灣果邊架~~你呢??仲有我地嘅靚女版主trista姐姐
都係澳門人黎架~~~
Originally posted by trista_cheong at 2007-2-10 02:50 PM:

...
你就好啦,咁多friend返黎探你,如果有friend飛過黎探我就好咯..
Originally posted by BOYDWAN
有利是錢幫補家計還債,都叫好過無啦~
新年有我地你唔會悶嘅,放心啦~
唉~問媽借錢買玩具,已經買左成千蚊...
利是錢肯定唔夠還

唔制呀
我唔要呀~~
我唔要你kiss我~~我要trista美人kiss我呀(作為利是)
Originally posted by trista_cheong at 2007-2-10 02:50 PM:
我澳門d o係台灣同埋大陸d 舊同學返晒黎~~ 外國就冇返~~我o岩o岩先同佢o地食飯ja~~

星期一同佢o地打squash 呀……

(班死o野…… 我話我呢個超級無敵大運動白痴極有可能打打o個球撞o左落人o地個頭度﹐佢o地話身手敏捷實避到…… 到時睇o下點~~~ )

美人好衰呀,係度哂命,我就黎被哂死啦
Originally posted by BOYDWAN
咦...澳洲都應該好多華人聚居架,點會冇過年氣氛呀,
除非你住得離China Town好遠啦~
乜原來你又係澳門人呀,咁啱嘅,我honey都係呀,佢屋企
住黑沙灣果邊架~~你呢??仲有我地嘅靚女版主trista姐姐
都係澳門人黎架~~~
我住kingsford(知唔知係邊?新南"姦女屍"大學哥頭)
要去china town要半個鐘車,唉~~

唉~你話俾我聽你honey住邊,係咪想我登門拜訪
我住賈伯樂的
美人係澳門人我一早知啦(囂張中)
有次我係街,可能真係遇到過美人,但我唔肯定(不過美人住邊ga????)

[ Last edited by sakura310 on 2007-2-10 at 04:20 PM ]
Originally posted by sakura310 at 2007-2-10 04:17 PM:

唉~問媽借錢買玩具,已經買左成千蚊....
Sorry,要更正一吓,我honey係住黑沙環,唔係黑沙灣..
我記得trista姐姐話過佢係住係三盞燈附近嘅
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » RainRain趣"BLOG"BLOG"

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。