<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » RainRain趣"BLOG"BLOG"
返回列表 回復 發帖
Originally posted by RainRainピ at 2007-2-11 01:45 AM:

Sorry,要更正一吓,我honey係住黑沙環,唔係黑沙灣..
我記得trista姐姐話過佢係住係三盞燈附近嘅
該煨囉﹐如果你個honey 係住o係黑沙

唔係ar
住黑沙灣都唔錯ar (黑沙海灘的海灣)
日日都有得對住陽光與海灘
不知幾多人恨都恨唔到 haha

oo~rainrain小貓唔見左yo~~
Originally posted by sakura310 at 2007-2-11 02:22 PM:
唔係ar
住黑沙灣都唔錯ar (黑沙海灘的海灣)
日日都有得對住陽光與海灘
不知幾多人恨都恨唔到 haha

oo~rainrain小貓唔見左yo~~
其實正確d 講﹐應該話我住o係三盞燈同紅街市中間o個頭~~~

係呀﹐好多鬼佬住o係黑沙灣o個頭﹐真係悠閒到死……

rainrain隻貓仔俾d 心心ger o左落去啦~~
Originally posted by trista_cheong at 2007-2-11 02:43 PM:

其實正確d 講﹐應該話我住o係三...
我以前住龍園附近......
今日冇去夾band ﹐留o係屋企上ef 去戀愛板履行板主職責﹐將所有以前到依家ge 文章都好好一一分類……

其實都唔算係d 咩難到頂點ge 工作﹐反而由戀愛板成立﹐我自問係一個超級唔盡責ge 板主﹐今次都係第一次run through 晒個history ……

除o左為o左令黎戀愛板ge 人更加清晰 o係邊個post o野同埋睇post之外﹐我更加希望係愛情診療室幫到更多ge 痴男怨女……   睇返d 舊post ﹐其實有好多人都好真心﹑好坦白咁post 自己ge 愛情煩惱同經歷上去……

o係呢度﹐我更加明白同體諒到異性ge 需要﹐願望… 我相信每個人都需要愛ge ﹐雖然愛情係如此不能捉摸﹐如浮雲一樣不可測……

我曾經離ef 而去﹐但係再冇一個forum 可以再令我有呢種親切ge 感覺…… 希望我可以繼續o係ef 好好努力咁做好板主呢個本份( 依家ge 我太懶啦 ! )﹐並且可以繼續同大家一齊玩一齊顛……

我唔係一個識表達自己ge 女仔……
Originally posted by BarristerSpring at 2007-2-11 02:49 PM:

我以前住龍園附近......
咦咦春春你o係澳門人黎ga 咩 ???
Originally posted by trista_cheong at 2007-2-11 02:51 PM:

咦咦春春你o係澳門人黎ga 咩 ???
唔係澳門人....
不過返過培正三個月..........
Originally posted by trista_cheong at 2007-2-11 02:51 PM:
今日冇去夾band ﹐留o係屋企上ef 去戀...
[center]三個字
We Love You[/center]
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by BarristerSpring at 2007-2-11 02:56 PM:

唔係澳門人....
不過返過培正三個月..........
咦﹐原來春春係我學長……… 該煨咯~~

做咩會去澳門三個月ge? 做乜鬼交流生呀??
Originally posted by Triangel at 2007-2-11 03:04 PM:

[center]三個字
We Love You[/center]
[center]I love YOU all guys ~~~~~~~~~~~~~[/center]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » RainRain趣"BLOG"BLOG"

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。