<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » RainRain趣"BLOG"BLOG"
返回列表 回復 發帖
Rainrain… 想借用你個 <趣"BLOG"BLOG"> 去多謝兩個人...

===============================
02-22-2007    星期三      短 暫 時 間 有 陽 光
================================

今日失蹤左一天,
其實係走左去推出一個比較龐大Project.
一個構思左超過三個月既Project.  
總算一切順利,

Project 可以推出,
我要多謝兩個人,
一個係 TriLinda,
如果沒有 TriLinda
時時刻時叫著要買呢樣,買個樣,
原來自己除左要日日上EF呃分之外,
重要賺錢買 Hello Kitty 同 TV-Cards.

另一個人要多謝既,
係BoyBoy,
唔講你唔知,
係過去一年,
係BoyBoy 身上所學既,
比任何一本大學教課書黎得實制,
如果唔係你,
我呢個Project 都唔會夠膽去推廣實行,
Detail 就唔講啦,心照啦
總之,如果呢個 Project可以推廣到 nationwide,
一定返黎請你飲茶。。。

TriAngel
===============================

[ Last edited by Triangel on 2007-2-23 at 01:57 PM ]
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by Triangel at 2007-2-23 01:22 PM:
Rainrain… 想借用你個 <趣"BL...
預祝你成功先~~
Originally posted by RainRainピ at 2007-2-23 02:08 PM:

預祝你成功先~~
[center] [/center]

[ Last edited by Triangel on 2007-2-23 at 02:24 PM ]
7    6      5    4     3    2    1
2007/02/23 下午

Point 1 . 過左個無新年氣氛的新年,新年媽又去左旅行,得我一個係呢邊,好悶~

Point 2. 新年獎俾自己ge禮物...應該唔使啦,因為在澳門已經有好多figure...

Point 3. 而家夢想擁有ge嘢? 都係figure同模型

Point 4.而家夢想做好ge野...讀好書啦,唉~~
Originally posted by Triangel at 2007-2-23 13:22:

Rainrain… 想借用你個 <趣"BLOG"BLOG"> 去多謝兩個人...

...
TriTri,"成事在天、謀事在人",如果你無一份智慧,根本唔會產生一個好概念、好計劃。
我可以提供比你嘅,其實真係好有限咖咋!只不過分享一下想法、分享一下感受、分享一下生活嘅點滴........所以呢份功勞我實在愧不敢當。
世界上每一種物事都有其溝通方式同方法,如果可以掌握到就已經係最强最有效嘅武器,一切信任、依靠、期望、頓悟.........始源皆來自"溝通"。
從來唔敢以教導人心態同大家傾計,因為每個人性格、取向、思想等各有迴異;你地體驗過嘅我未必領會過,同樣我經歴過嘅你地亦未必嘗試過嘛~
人生就係咁好玩!所以你唔應該有一種由我身上學到嘢嘅想法,應該係喺大家交流當中,你有新嘅領悟。
强中自有强中手、一山還有一山高,所以大家都一定不斷自強不息;分分鐘將來由你刺激我帶嚟一份新思維都唔奇咖~
比多d 信心自己!你嘅成功係由你雙手打造咖,因為你有咁嘅實力!

你返嚟香港,到時請飲茶嗰個係我啦~
一切在心,good luck~
2007/02/23    星期六   下午

1. 今晚要同一個男人食飯…… 佢係咁多年黎唯一一個我表白過然後拒絕我ge 男仔…估唔到三﹑四年冇見過ge 佢今日打電話黎約我食dinner~ 搞到我到依家都唔知著咩衫赴約好~~

到o左今日已經對佢完全冇feel﹐但係梗係想著sexy d ﹐可能係一種報復心態……

2. 今日下午應該係要練歌~~ 但係我到依家都唔知點練好~

3.聽日中午應該係要去買部搬部5.1 音響返黎~ 但係到依家都唔知點搬好~
Originally posted by trista_cheong at 2007-2-24 05:00 PM:
2007/02/23    星期六   下午
1....
1. 今晚要同一個男人食飯…… 佢係咁多年黎唯一一個我表白過然後拒絕我ge 男仔…估唔到三﹑四年冇見過ge 佢今日打電話黎約我食dinner~ 搞到我到依家都唔知著咩衫赴約好~~
--> How's Dinning? 有冇去呀?

到o左今日已經對佢完全冇feel﹐但係梗係想著sexy d ﹐可能係一種報復心態……
--> 公主復仇記結局如何? 低V有冇走光蝕底左比人?
係lor,個dinner點呢?個男仔有無d咩企圖?

美人要著SEXY D?正呀~~~

其實要SEXY都一定要DEEP V GE
例如著件緊身T恤,玩迫爆效果都已經夠殺食
Originally posted by Triangel at 2007-2-25 09:36 AM:

1. 今晚要同一個男人食飯…… 佢係...
結果係…… 由頭到尾… 佢都望住我個心口………

都係怪我未發育啦~~~
Originally posted by trista_cheong at 2007-2-25 04:56 PM:

結果係…… 由頭到尾… 佢都望住我個心口………

都係怪我未發育啦~~~
未發育都甘, 再發育咪....................................
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » RainRain趣"BLOG"BLOG"

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。