<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » RainRain趣"BLOG"BLOG"
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 2007-2-25 16:56:

結果係…… 由頭到尾… 佢都望住我個心口………

都係怪我未發育啦~~~

Originally posted by BOYDWAN at 2007-2-25 05:14 PM:

[URL=http://imageshack.us][IMG]ht...
boyboy 你屬龍?
超越自己,攻其不備
Originally posted by 能神所不能 at 2007-2-25 17:17:

boyboy 你屬龍?
我屬豬咖~
啱啱出世一星期~
Originally posted by BOYDWAN at 2007-2-25 05:37 PM:

我屬豬咖~
啱啱出世一星期~
仲諗住你同我同年添!
超越自己,攻其不備
Originally posted by 能神所不能 at 2007-2-25 17:39:

仲諗住你同我同年添!
係呀~ 呀同類~
哇~~~唔係掛~~未發育????
我好似有幅美人ge相,少騙我了

2007年2月25日 星期日 雨
今日,星期日,唔使返學,又無咩溫習衝勁
所以就黎呢度逛逛
無意中俾我見到有個貼子寫住一個好似熟悉,又好陌生ge名----Leah Dizon
(應該有唔少人知佢係邊個,但我卻一直無留意)
正常來說,我唔會睇d我唔識ge明星ge相,但好奇怪,我都依然按左入去睇

一入到去,一見到幅相,我就發覺,原來我唔係唔識佢,而係識左佢好耐(佢唔識我咁解)
雖然已經無咩記憶,但記得在n年前,我第一見到佢d相,我已經被佢那張像公仔一樣的臉給迷住(至於哥時睇緊佢ge咩相,真係無印像,但就好記得佢個樣,哥時真係完全係俾個樣迷住...)
但後來不知怎樣,我忘記左佢個名,以後就搵唔到佢ge相
要不是今天走來逛逛,都唔知要幾耐先至可以俾我搵返佢d相(實在好使人懷念啊~)
結果今日就發狂似的勁down佢d相
這算是為近日無趣的生活帶來了一點點驚喜

[ Last edited by sakura310 on 2007-2-25 at 07:50 PM ]
2007/02/25 晚上

今日中午去o左拱北買o左部七件裝5.1音響返黎﹐辛苦有人幫我抬返我屋企啦……… 不過好開心因為我一直想擁有7.1 好耐……

手機壞o左順便去埋整﹐要聽日夜晚要羅到 …o係呢段期間我係冇得用手機… 好大鑊

之後去o左band 房夾band… 但係我唱唔到前奏﹐低晒成個音﹐唔知點解好沮喪……

我好想學聲樂﹐但係唔知邊度可以學… 就算我本身冇天份唱歌﹐我都要努力練﹐絕不輕言放棄

其實我最驚ge 就係令到我ge 結他手失望…因為我知道夾band 係佢ge 最大人生寄託… 但係sorry ﹐對於一個完全唔駛日文ge 我黎講﹐要唱日本歌實在係一件唔容易ge事… 我一緊張d 音就會低晒~

天啊…… 我有前進ge勇氣﹐亦希望搵到一個前進ge 方法啦……希望我ge 勇氣係唔會白費ge!!!
Originally posted by belibala at 2007-2-25 05:04 PM:

未發育都甘, 再發育咪....................................
就係因為未發育﹐所以佢咪嚇親咯………唉~ 我冇得發育ga la~唯有後天補救啦~
Originally posted by trista_cheong at 2007-2-25 11:33 PM:

就係因為未發育﹐所以佢咪嚇親咯………唉~ 我冇得發育ga la~唯有後天補救啦~
其實我e+覺得隆奶都ok , 因為d av好明顯
但我一樣興奮~~
Originally posted by trista_cheong at 2007-2-25 11:33 PM:

打幾拳落去, 打腫佢咪變大囉
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » RainRain趣"BLOG"BLOG"

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。