<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » RainRain趣"BLOG"BLOG"
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 2007-2-25 04:56 PM:

結果係…… 由頭到尾… 佢都望住我個心口………

都係怪我未發育啦~~~
佢望住你倏 2卡鑽石頸鍊至瓜
7    6      5    4     3    2    1
原來EF有同情心嘅人真係少之又少
Originally posted by RainRainピ at 2007-2-26 03:01 AM:
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by RainRainピ at 2007-2-26 03:01 AM:
Originally posted by Triangel at 2007-2-26 03:03 AM:

X 2
Originally posted by ckyckk at 2007-2-26 03:38 AM:

X 2
X 3
Originally posted by Triangel at 2007-2-26 03:03 AM:

Originally posted by ckyckk at 2007-2-26 03:38 AM:

X 2
Originally posted by BarristerSpring at 2007-2-26 04:22 AM:

X 3

RainRain, any updated info. on the little girl? hope everything is fine with her
Originally posted by belibala at 2007-2-26 09:11 AM:
RainRain, any updated info. on the little girl? hope everything is fine with her
最新消息就未有,但小朋友嘅媽咪星期五返返吓工突然早退,雖然唔知
乜事,但都估到七七八八,所以我諗小朋友嘅情況唔多落觀。。。。。
希望我估錯.......
Originally posted by RainRainピ at 2007-2-26 02:23 PM:

最新消息就未有,但小朋友嘅媽咪星...
I hope you get some good news for us when you get back to work Monday morning~
Originally posted by Triangel at 2007-2-26 02:39 PM:

我以為睇到你復Post,
    可以安心睡覺,
        誰不知係我既最好朋友眼中
            話EFd人變了, 變得冇同情心
               夠竟發生左乜野事??
Originally posted by RainRainピ at 2007-2-23 11:20 AM:

最新消息>>小女孩已經脫離危險期(Thanks God),但因為醫生話她心肺工能好弱,
所以仍要靠機器來呼吸.仲要留院觀察一段時期..........

P.S 希望各位版友可以係呢到留言,誠心祝福她,希望她可以戰勝死神,健康地出院.
     謝謝.
係呢個POST裏面,我已經講出小朋友嘅情况,希望大家可以留言
誠心祝福她,希望她可以健康地出院.....但留言嘅版友少之又少
我好失望......我真係好想小朋友會冇事.....
可能只係我一廂情願把了.......

[ Last edited by RainRainピ on 2007-2-26 at 03:08 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » RainRain趣"BLOG"BLOG"

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。