<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » RainRain趣"BLOG"BLOG"
返回列表 回復 發帖
Originally posted by d228216 at 2007-2-26 08:14 PM:

得果兩忟人仔

Originally posted by d228216 at 2007-2-26 19:50:

大皇扶貧, 幾時扶吓我呀
嘩~ 呀股神你幾時扶吓我好過啦~
Originally posted by BOYDWAN at 2007-2-26 08:39 PM:

嘩~ 呀股神你幾時扶吓我好過啦~
我點扶你呀, 你d囡囡多得滯幫你殺兩件就得啫
Originally posted by d228216 at 2007-2-26 20:42:

我點扶你呀, 你d囡囡多得滯幫你殺兩件就得啫
refer to [頑童俱樂部]
RainRain,
當你看到我這篇文時,應該明白到D兄弟既睇法同意見,所以我也不多說了.
我在EF的日子還短,但我覺得他兄弟心地不壞,有人情味,只不過有時咸咸地.佢地冇留言並不代表他們不關心, 可能近排新年關係,忙於拜年逗利是.再者,可能是中國人的關係,好多時我地有野都不懂表達,for example,我很愛我的父母,但我從來冇對他們說"我愛你".
俗語有話,貴精不貴多,試想想如果有數十人留言但他們是為了得分,這又是否你想睇到呢?
其實 EF D網友相比其他site真係好好多架可能你太緊張個小朋友所以先有甘既想法
之所謂"愛之深,恨之切",所以你先對D老友失望 希望你睇完我地D post明白啦.
Lastly, 衷心祝福小朋友能夠吉人天相,早日康復
unclerainrain unclerainrain....
二哥toldme something happen to a little friend of yours. Any news?
 首先我要同大家講句對唔住,因為我個人嘅問題而帶比

大家麻煩,真係好對唔住。可能你哋未試過親人突然意外

去逝嘅感覺,一種心如刀割嘅感覺,就好似針唔拮到肉唔

知痛咁,所以我對呢件事特別上心,真係當左個小朋友係

親人,已至過份關注及對大家有過份嘅要求,最後再同大家講句SORRY。

至於冇留言嘅版友我易都唔會改佢哋,正所謂事不關己,己不勞心,

我是明白的。

P.S. 小朋友嘅媽咪已經2日冇返工喇,我有一種不祥嘅感覺..........
RainRain,
Take it easy man, try not to think too negative, maybe your colleague is just taking a few days off to take care of the little girl. Don't worry.

I think most of the bros here will understand your expectation to us, as I said "愛之深,恨之切" and really no need to appologize. Anyway, take care and wish the little girl recover very soon
Originally posted by RainRainピ at 2007-2-27 01:12 PM:
 首先我要同大家講句對唔住,因為我...
你同我都係個好感性既物體
   遇到敢既事都一定好唔舒服
      我明架~
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by belibala at 2007-2-27 01:23 PM:
RainRain,
Take it easy man, try no...
Originally posted by Triangel at 2007-2-27 01:29 PM:

你同我都係個好感性既物體
   遇到敢既事都一定好唔舒服
      我明架~
Thank you my friend~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » RainRain趣"BLOG"BLOG"

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。