<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by clkgtr at 10-9-2007 01:36:

Originally posted by BOYDWAN at 10-9-2007 02:09:

溝殷夷, 下胃同蘭西嗰陣絕對係咁諗兼咁同佢咁講咖~
Lastly I win...

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-9-10 at 02:52 AM ]
Originally posted by belibala at 2007-9-10 01:35:

嘩..........番生呀
Originally posted by d228216 at 2007-9-10 01:36:

回魂夜
尾七呀死仔~~~
Originally posted by BOYDWAN at 2007-9-10 01:24 AM:

陰公咯~~~
你估我係你咩, 身邊咁多金絲貓
唔知亞邊個係咪咁諗呢
Originally posted by BOYDWAN at 10-9-2007 01:39:

從來時勢做英雄只因英雄做時勢,人定勝天亦只因命運由自己打造~
無須氣餒,因無失敗過又怎知成功是什麼滋味?
我留咗副歌比你覆你竟然唔用, 咁我用啦...........

高高低低攀過 彎彎曲曲繞過
得得失失多錯摸
恭喜我 最壞時候經已一一煞科

日日是好日 日日是好日
只因福星照我 開開心心我再求什麼
打不倒我 打不倒繼續過

日日是好日 日日是好日
往事如夢一瞬間好快過
日日是好日 日日是好日
我際遇其實不錯 相信我
信我 信我 其實也不錯
好日 好日 日日是好日
Originally posted by Edgar Davids at 2007-9-10 01:38 AM:

我去咗福建讀大學........
衰仔咪玩啦
究竟你e+點?
hope u are ok................
Originally posted by belibala at 2007-9-10 01:41:

你估我係你咩, 身邊咁多金絲貓
唔知亞邊個係咪咁諗呢
超級醋酲............
簡直恐佈,想我無哂女人咁滯...........
Originally posted by BOYDWAN at 2007-9-10 01:44 AM:

因住有人手起刀落.............................
Originally posted by BOYDWAN at 2007-9-10 01:44 AM:

咁.........自宮啦............一了百了
Originally posted by BOYDWAN at 2007-9-10 01:39:
從來時勢做英雄只因英雄做時勢,人定勝天亦只因命運由自己打造~
無須氣餒,因無失敗過又怎知成功是什麼滋味?
在自己的失敗中,認識自己;
在別人的成功中,改善自己。
Originally posted by Edgar Davids at 2007-9-10 01:43:
我留咗副歌比你覆你竟然唔用, 咁我用啦...........
正一傻仔~ 你意思我點會唔明?
副歌喺你心中記住已經好足夠咖喇~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇2007-2008 ~ 快啲入嚟繼續呱呱嘈啦 ~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。