<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 唉...你個版住..!!! 你個屋村仔,個狗竇點住得人架
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 窮人 at 2007-6-2 04:05 AM:

我喺門口聽電器鋪d 電視聲咋~~
你聽到啊
我只可以睇喳
所以唔知岩岩講得岩唔岩
窮既我識字小啊
Originally posted by gn00987333 at 2007-6-2 04:02 AM:

我日日都on嫁
窮人都有msn啊
一齊傾呢
我去圖書館撻人嗰個嚟用吖嘛~
Originally posted by gn00987333 at 2007-6-2 04:08 AM:

屁股都有色食
有咖~ 大大條色你食,食完再食sick~
Originally posted by gn00987333 at 2007-6-2 04:09 AM:

你聽到啊
我只可以睇喳
所以唔知岩岩講得岩唔岩
窮既我識字小啊
你識讀唇已經好叻喇~~
我識聽咋,物又係盲字都唔識多個....
Originally posted by 窮人 at 2007-6-2 04:09 AM:

我去圖書館撻人嗰個嚟用吖嘛~
醒波
我就同做網吧個d人滾熟左
免費用電腦
Originally posted by 窮人 at 2007-6-2 04:14 AM:

你識讀唇已經好叻喇~~
我識聽咋,物又係盲字都唔識多個....
唔係讀唇啊
係d廣告最後會有一喳字寫架
我唔知咁多嫁
Originally posted by gn00987333 at 2007-6-2 04:14 AM:

醒波
我就同做網吧個d人滾熟左
免費用電腦
你就好啦,識網吧d 人............
我連網吧係點嘅樣都唔知...........
Originally posted by 窮人 at 2007-6-2 04:17 AM:

你就好啦,識網吧d 人............
我連網吧係點嘅樣都唔知...........
係咩
我都係隔左個玻璃門幾個月之後人地可憐我先俾我入去喳
Originally posted by gn00987333 at 2007-6-2 04:15 AM:

唔係讀唇啊
係d廣告最後會有一喳字寫架
我唔知咁多嫁
哦........... 原來係咁...........
原來d 廣告最後會有一喳字咖.......我未睇過電視嘛.......
你就好啦睇過電視.......係咪好好睇咖?
Originally posted by gn00987333 at 2007-6-2 04:20 AM:

係咩
我都係隔左個玻璃門幾個月之後人地可憐我先俾我入去喳
我隔住度玻璃門企左成年都係日日比人趕咋~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 唉...你個版住..!!! 你個屋村仔,個狗竇點住得人架

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。