<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【NBA零七零八膠盤信箱】
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 怪人米不多 at 2007-11-13 12:39 PM:

Warriors , Supersonics ,Timberwolves ~~~~~~~

[ Last edited by 怪人米不多 on 2007-11-13 at 12:40 PM ]
thx man
支持 膠蛙膠盤, 唔駛拎錢出黎只係+-分,
最好隔日有得玩, 唔駛悶成個星期先有得玩~
破蛋算得乜

熱火先好玩

咁辛苦贏一場

就再估未來九場成績如何

加上上場勝一場 (當係送既)

估 十場比賽勝負

係 7 :3  . 4 : 6 , 1:9 , 10:0   (7:3 就係 7 勝 3 負)

第四場對手 , 波士頓開波前 止

一賠六分 (限買一分)

如果買終極賽果 10 勝 0負 ,或 1 勝 9 負

就有 特別奬

只 限 買兩分 , 中左就賠 八分
10 : 0 特別啲 (都可以第四場開波前買都得)

版主吾緊要啦 ,  終極賽果都敢買

中左咪賠俾佢囉

第一場 , 紐約 (己勝 , 當送既)

第二場 , 山貓

超音

波士頓 (開波就停買)

火箭

魔術

山猫

波士頓

如果有問題 , 請問

[ Last edited by 大優勢 on 2007-11-13 at 09:09 PM ]
Originally posted by kuru at 2007-11-13 04:43 PM:
支持 膠蛙膠盤, 唔駛拎錢出黎只係+-分,
最好隔日有得玩, 唔駛悶成個星期先有得玩~
做死蛙咩
Originally posted by 大優勢 at 2007-11-13 09:07 PM:
破蛋算得乜

熱火先好玩

咁辛苦...
加唔到八分,同埋複雜左dd,我諗一諗先,但先多謝你提供
Originally posted by 阿感 at 2007-11-13 02:43 AM:
估下今季有幾多隊十蛋球隊出現?
十蛋即係零勝十負,目前為止仍有三隊食蛋
即係可以估0至3隊
賠率:一賠三
截止:十一月十五日早上八時半
開左,感感麻煩你幫手停盤同留意賽果
Originally posted by toro at  21:34:

開左,感感麻煩你幫手停盤同留意賽果
Originally posted by toro at 2007-11-13 09:31 PM:

加唔到八分,同埋複雜左dd,我諗一諗先,但先多謝你提供

ojrk 做莊既  一定要複雜

吾係啲買家會覺得悶嫁
球盤提供:

PG新星對決

美國時間11月23日有場黃鋒對爵士
猜呢場賽事中,CP3定係D-WILL有較佳表現
呢次o既表現指[得分+助攻-失誤]
http://hk.youtube.com/watch?v=CFJ8dyzyrYE

截止時間:香港時間11月24日星期六早上八時

[ Last edited by 阿感 on 2007-11-22 at 12:36 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【NBA零七零八膠盤信箱】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。