<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 大家最多一日搞幾多次??
返回列表 回復 發帖

大家最多一日搞幾多次??

我今日2個鐘之內搞左3次...
超累~
唔知大家最多一日既紀錄係幾多??

仲有...
平均一次搞幾耐??
搞太耐搞到大家都好累...
有咩辦法??
大家又知唔知有咩方法可以迅速回復體力??
一日搞咁多做乜? 又唔係聽日入宮做太監............
Originally posted by 打狗棒 at 2006-5-24 08:50 PM:
一日搞咁多做乜? 又唔係聽日入宮做太監............
破世界紀錄
Originally posted by d228216 at 2006-5-24 22:15:

破世界紀錄
破世界紀錄有乜用? 不如去捐精收幾舊水好過..........
Originally posted by 打狗棒 at 2006-5-24 08:50 PM:
呢d 野, 都係著重 quality 好過 quantity
Originally posted by Little Boy at 2006-5-24 11:14 PM:

呢d 野, 都係著重 quality 好過 quantity
3次,每次8個鐘~
我諗2個q都有齊~haha
Originally posted by Aivn at 2006-5-24 07:02 PM:
飲葡萄適
KOF"炎之貴公子"
call me 草薙京
Originally posted by Aivn at 2006-5-24 07:02 PM:
保力達蠻牛
相關廣告:[url]http://www.paolyta.com.tw/cf/cf2.htm{/url]
Originally posted by Aivn at 2006-5-24 19:02:
力保建..

打左成日波,飲完一支,仲有力開波

不過好Q難飲!!......................
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 大家最多一日搞幾多次??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。