<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【NBA零七零八膠盤信箱】
返回列表 回復 發帖

[發埋便] 【NBA零七零八膠盤信箱】

大部份人相信都知nba開左季,膠盤亦開始左,今年我哋連常規賽都有得玩,但大家都知常規賽密到咩咁,唔可能貼住嚟開,而家大概嘅方向係一個星期開兩場,多數會揀週末d戲碼,然後一個月再有一個維持足一個月嘅盤(好似今個月嘅得分王齊齊估),去到季後賽先會加密番膠盤。

上年我哋有【膠盤民調】去收集大家對膠盤嘅意見同提議球盤,今年就係呢一個信箱,歡迎大家多d嚟提出對膠盤嘅意見同一齊度下新嘢玩,但先講明,各位提出嘅球盤最終會唔會採用同賠率、內容等小弟有可能會修改。而一經採用小弟會响球盤到加入閣下個名嘅一部份以作識別(例如之前嘅【優蛙膠盤】、【甘蛙膠盤】等),同埋會按有關球盤嘅創意、可行性作出少少嘅加分,請各路大佬多d發表意見,令膠盤更多變化、更有趣味。

响呢度先多謝支持膠盤同球財球戲嘅大家。

[ Last edited by toro on 2007-11-3 at 03:55 PM ]

640 x 480 PIXEL下載

日日有得玩
Originally posted by 阿感 at 2007-11-3 07:33 PM:
日日有得玩
想做地蛙咩
繼續支持 膠蛙膠盤~
上年玩得好過癮!!
就是因為膠盤才常光臨球財球戲呀!
所以...繼續支持!
【甘蛙膠盤】=品質保證

姚易第一次NBA大戰

好似就黎係姚明同易建聯O係NBA第一次對陣,應該係好矚目O既比賽,不如就估吓大哥身份姚明可唔可以攞多過新鮮人易建聯一倍分數...知好唔好呢?
Originally posted by 步步高 at 2007-11-6 10:53 PM:
好似就黎係姚明同易建聯O係NBA第一次對陣,應該係好矚目O既比賽,不如就估吓大哥身份姚明可唔可以攞多過新鮮人易建聯一倍分數...知好唔好呢?
接納提議,而家開,加三分
提供盤路:
猜NBA今季最後輸掉首仗的哪一隊(紅字後補)
現時尚有7隊未破處
http://www.nba.com/standings/tea ... nceNew_Std_Div.html

[ Last edited by 阿感 on 2007-11-7 at 12:25 AM ]
Originally posted by 阿感 at 2007-11-6 11:55 PM:
提供盤路:
猜NBA今季最後輸掉首仗的哪一隊
現時尚有7隊未破處
http://www.nba.com/standings/tea ... nceNew_Std_Div.html
接納球盤,而家開
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【NBA零七零八膠盤信箱】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。