<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » about"安原真美"的資料? (似hk藝人那個女優)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ckyckk at 2007-2-4 02:48 AM:

你介紹比我個喎
Originally posted by esterqwerty at 4/2/2007 02:48:
THX
hi~ esterqwerty~

希望你注意回覆內容~ 因為一D 用語會被視為無意義回覆~
每個無意義回覆會被管理人員扣5分~

而你呢個THX正正就係其中一個~
呢次唔扣你分~ 但希望你留意回覆內容~
令到管理人員唔需要扣分~ 你亦可以盡情地回覆~

感謝你o既發表及回覆~ 多謝合作!~

*必讀 -- 會員請勿洗版、作無意義回覆~ 否則每個回覆減5分  
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=133991&fpage=1
E~ 係喎~
成個topic大家好似一直傾緊計咁
都唔記得左tim~
多謝你~ 我會更加小心的了!
Originally posted by coolala2005 at 2007-2-4 03:01 AM:

hi~ esterqwerty~

希望你注意回...
Lala~

個女優似唔似~林X欣~姐?
Originally posted by esterqwerty at 4/2/2007 03:06:
E~ 係喎~
成個topic大家好似一直傾緊計咁
都唔記得左tim~
多謝你~ 我會更加小心的了!
其實我o地都唔想扣人分...~ 不過....

希望你o向港男俱樂部玩得開心!~~~~
Originally posted by ckyckk at 4/2/2007 03:09:

Lala~

個女優似唔似~林X欣~姐?
我.............我無睇呀~ 所以...我唔知呀~~~~
Originally posted by coolala2005 at 2007-2-4 03:10 AM:

我.............我無睇呀~ 所以...我唔知呀~~~~
識你成年有多
覺得你對AV一直興趣不大咁喎
Originally posted by ckyckk at 2007-2-4 03:13 AM:

識你成年有多
咁爸爸你識左我幾耐啊
唔緊要~ 係我一時大意je~~
anyway~ thx!

加番套短片, 唔知會唔會有人唔知我講緊邊套野~
本帖隱藏的內容需要積分高於 1 才可瀏覽

可以放o係度ga可?
Originally posted by ckyckk at 4/2/2007 03:13:

識你成年有多
咁又唔係~ 可能睇得4仔多~ 對女優無哂性趣......~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » about"安原真美"的資料? (似hk藝人那個女優)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。