<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 26FUN新通告: 加分新例之意見!!
返回列表 回復 發帖
BoyBoy,
  >What about 版主 added's point can keep (if the member still active and keep on reply with meaningful post but if they reach a certain point then becomes CD rom then deduet their point(s)) but auto added point will dedute (after a period)?
  >B.S post dedute point(s) n Meaningful post add point(s)?
I think it would be easier n the members will feel better~
Just my opinion>.<
Originally posted by playbr2 at 2006-11-7 20:09:
===================================...
講得好啱~
即係一回貼就會有分加???
唔.......雖然睇左大部份貼, 但係都唔明你地搞乜????

對於個制度.....我都唔知想點?
我明白到管理層想搞旺ef, 因為ef確實人氣下滑, 但新制度對新人又唔算吸引(新人: 分數到咁上下咪又冇左), 又留唔到舊人(舊人: 我做cd-rom都唔關分數事), 而家仲搞最活躍的一眾會員不滿.

我之所以會出post, 同分數無關, 我只想留在沒有灌水的論壇
Originally posted by 12d3 at 2006-11-7 08:51 PM:
我之所以會出post, 同分數無關, 我只想留在沒有灌水的論壇
我同意沒有灌水的論壇
之前呢度灌水情況唔算嚴重
更河況之前我真係無見過有灌水情況(但無去哂咁多個區睇ga)
而家...唉~連我最鐘意去ge戀愛區而家都水浸...唉~~
之前我覺得做得唔錯ga
真係希望各管理員考慮下啦
唔好實施而家呢個積分有效一年ge政策
如果係既話我就會好討厭呢個網
之前黎呢個網係因為佢d分唔係咁易有
唔似其他論壇咁
是但講句就有分
咁之前咁努力攞分黎做咩
Originally posted by BOYDWAN at 2006-11-7 08:44 PM:

講得好啱~
講得幾好都冇用........一個連真正命脈都吾知,政策又孤行既地方......必會慢慢走向失敗

<時間扣分制>我playbr2保正吾work........但咁又点,咪同我當年反對某某超級地方既政令一樣,政令一行永不番身.........佢後來咪跟番我講咁改革,但良將以盡人才四散.......e加永遠做吾番超級論譠,只淪為魚腩............可以話低死
Originally posted by playbr2 at 2006-11-7 05:49 PM:
e個方法吾work架,根本係吸引...
超同意!!!!!!!!
繼續啦~
比admin 知你地想要乜~
Originally posted by sakura310 at 2006-11-7 08:57 PM:

之前呢度灌水情況唔算嚴重

之前飲食區新開張, 直頭"水"淹七軍.
當時我見到有興趣的post, 都想入去瞄一瞄, 點知一轉頭, d 好 post比水沖走
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 26FUN新通告: 加分新例之意見!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。