<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 26FUN新通告: 加分新例之意見!!
返回列表 回復 發帖
del

Boy Boy 唔該剷左佢,我剷唔到,唔好當我灌水。

[ Last edited by Edgar Davids on 2006-11-9 at 07:56 AM ]
Originally posted by gn00987333 at 9-11-2006 02:39:
現在我耐心看結果
如果結果不變
我有可能會走
GN...
我可唔可以要你MSN呀?
本帖隱藏的內容需要積分高於 10000 才可瀏覽
Originally posted by austin666 at 9-11-2006 08:16:
其實每次改D改D
次次個反響咁大
...
講得好好.....
好到 point.....
希望 admin 真係出吓聲好過 ~
起碼得個知字 ~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-11-8 06:15 PM:

明白。
盡你所能已經足...
boyboy...有你呢d咁好geh版主,咪就係令大家更死心榻地落去保住EF,
令各位兄弟繼續將EF搞好囉!
多謝你GEH鼓勵同支持!!!
Originally posted by austin666 at 2006-11-9 08:16 AM:
4.每次改革其實差不多冇咩人知,包括版主都唔清楚內容,即使係好野版主都無法幫助推銷
5.基本上每次改革反響咁大,會員們的討論\建議,對實質的執行改變不了什麼
  由最初大家都會講吓,到有一班人靜悄悄地離開
請會員austin666不要估估下當事實,
26fun流量一直沒有減少 我們有每日統計資料可以證實
每一次改革的結果也是在預期之內而管理幾百幾千幾萬同幾十萬人forum也必須不同方法才會最好

海外會員收費後由海外連至ef的速度及穩定性海外會員最清楚
相信沒有本地高流量forum可以做到

伺服器也搬至比原本貴數倍的數據中心,
網站CPU增至2x雙核心cpu=4x核心,
資料用raid 1作實時及offline四重備份,
相信也是沒有本地高流量forum可以做到.

26fun更有火熱頭條等獨家內容座陣,
再加上一斑有實力有個性的版主

有舊人走有新人來是很正常的事,
每個人都有自己的玩具,有的玩幾個月玩厭,有的玩幾年玩厭.
多謝各位會員的支持及意見, 26fun一定會做得最好.
多謝支持娛樂滿紛
Originally posted by admin at 2006-11-9 11:20 AM:

海外會員收費後由海外連至ef的速度及穩定性海外會員最清楚
相信沒有本地高流量forum可以做到
呢個亦都係我身為海外會員,
留連忘返於 EF 主要原因之一
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by admin at 2006-11-9 11:20 AM:

有實力有個性的版主!!
...
我對"有個性"好有興趣wor,
不如講下邊個打邊個有咩唔同個性~~~~

Originally posted by 155220 at 2006-11-7 06:21 PM:

不,一向都有!
Originally posted by Edgar Davids at 2006-11-7 06:22 PM:

有冇內幕消息??
仲諗乜鬼丫~咪我lor
Originally posted by 155220 at 2006-11-7 06:34 PM:

做人要靠自己叫,身為一個男性,成日靠隻雞,似乎唔係太好
係真唔係先!?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 26FUN新通告: 加分新例之意見!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。