<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 生死關頭,boy請盡幫~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by KKBoy at 2006-5-13 04:07 AM:

佢大過我~
返鞋店sales~
你又唔緊佢又唔自在 <=== 可以唔駛立即分手嗎 = 對你有利囉
咁會唔會令你心情放鬆d呢.

冷靜d諗諗:
你女友當初同得你一齊, 你梗係有d優點, 但相對地亦有d缺點.
而家嘅問題係你係女友面前將自己缺點發揮得淋漓盡致嗎.
甘佢仲邊記得到你果d優點, 好處呢.

現在唯一方法扭轉乾坤....就係將你d優點, 好處發揮番出來, 有幾盡就幾盡.
甚至呼, 加d新野都冇問題.
跟手改改自己以前果d婆媽野.

P.S. 睇情形 kkboy 你星期日會去鞋店返pt, 係唔係同佢一齊做野架? 如果係你可能要放棄呢份 p t 喎.
Originally posted by hamsubboy at 2006-5-13 04:37 AM:
好似kkboy兄既事, 我都試過......... ...
hamsubboy兄,
好耐冇見你上來啦. 上面生意如何啊?  穩定嗎?
多d發表吓, 交流吓. 等小弟學吓野.
Originally posted by Lyon at 2006-5-13 12:34 PM:

你又唔緊佢又唔自在 <=== 可以...
唔係=="
Originally posted by theloner888 at 2006-5-13 11:36:
hi. good. very funny thx, can someone tell me how to get積分 for download?
呢位朋友~
呢個問題請去版務區發問~
會有專人回答你~

版務區地址
http://www.26fun.com/bbs/forumdisplay.php?fid=9
Originally posted by hamsubboy at 2006-5-13 04:37:
好似kkboy兄既事, 我都試過......... ...
hamsubboy兄同小弟係老朋友了~
爸打你人生經驗豐富,小弟絕不懷疑你所講嘅論點~
難得你都出手小弟就更放心lu~
Originally posted by cybermap at 2006-5-13 11:31:
各位認為 版主 既 "誘女產卵指數" 有幾高呢?
唉...........cybermap 你無厘頭無啦啦又講乜"誘女產卵指數"呀? 蚊咩?
Originally posted by theloner888 at 2006-5-13 11:36:
hi. good. very funny thx, can someone tell me how to get積分 for download?
hey, well, so, you can get 0 積分 or - 積分 to download nothing if you keep doing this~
Originally posted by KKBoy at 2006-5-13 02:08 PM:

唔係=="
Boy兄,
小弟可以幫嘅, 可以講嘅, 可以做嘅. 都差不多啦.
kkboy 都仲係呢d反應. 咁嘅回應. ( 好 hurt )
我諗佢 only 聽你講多d. 對你信任情度大d.
Originally posted by Lyon at 2006-5-14 15:06:

Boy兄,
小弟可以幫嘅, 可以講嘅, 可以做嘅. 都差不多啦.
kkboy 都仲係呢d反應. 咁嘅回應. ( 好 hurt )
我諗佢 only 聽你講多d. 對你信任情度大d.
Lyon, 你已盡哂力,小弟心裡有數...........
好感激、亦好安慰你咁落力去開導呢位小朋友~
容許小弟喺度對你同austin兄等幾位朋友講句:多謝~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-5-14 05:01 PM:

Lyon, 你已盡哂力,小弟心裡...
Boy兄,
多謝又唔駛, 大家都曾經後生過.
想當年如果我有呢d地方問問題, 就唔駛走咁大個圈.
用甘多青春換經驗啦. 可能 kkboy 要經歷吓先明.
今日喺 EF 見到大家互相幫助嘅精神, 好有溫情.
好喜歡呢度d氣氛, 不過就辛苦你少少啦.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 生死關頭,boy請盡幫~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。