<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 生死關頭,boy請盡幫~
返回列表 回復 發帖
KK Brother 可能已經唔記得為乜溝呢條女,先唔乜咁偉大話愛情是天長地久,什麼什麼從一而終。
你愛佢而又覺得佢有機會愛你咁咪走去追佢囉,個個男人都甘上吓 ga la。
咁佢愛你而你追到佢之後你仲愛佢,咁咪拍拖囉,乜 kk boy 唔係咁咩?
結婚(自殺)當然又作別論。

而家 kk boy 條女擺 x 明就唔再愛佢,愛一個人有乜理由比D咁x樣氣佢受先。
kk boy 條女有冇另一條仔關人乜事先?kk boy 本身先至重要 ah ma。

kk boy愛條女擺明就仲係,佢愛情生活閱歷少,慢下來學經歷。

如果你而今飛左佢,咁你就大大咁進一步。學到將來如何去choose!
如果佢今日飛左你,咁你就大大鑊咁中咗一刀。到將來就不敢去愛!

在愛情中受傷只會得到別人的可憐,學會面對現實才可有得著
kk boy, 作為男人飛左佢啦
Originally posted by beefeater_jill at 2006-5-17 20:35:
KK Brother 可能已經唔記得為乜溝呢條...
你肯出手喇吓~~
咁我出手+fun啦
都係忍唔到 kkboy仲可以比條女cut線先出手啫!

係男人都火滾 la
Originally posted by beefeater_jill at 2006-5-17 23:16:
都係忍唔到 kkboy仲可以比條女cut線先出手啫!

係男人都火滾 la
哈哈哈哈~~~

你咪用你d 官仔脾氣代入佢啦死仔~
bee公子今日得閒喎~~
我女人比我趕咗上牀

我出咗名大男人
Originally posted by beefeater_jill at 2006-5-17 23:25:
我女人比我趕咗上牀

我出咗名大男人
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈

你邊個女人先~~~
我同你好相似~女朋友好多時講分手,

有幾年都好怕分手,一路就佢,自以為愛可以包容,

但係最後都係一d唔會分左手,希望你睇開d啦,

分手係好痛苦,希望大家可以快樂做人~

06年4月19日我同佢o既最後一次見面,
我搞點左~
不過我知我要點做~
我開始知佢要d咩~
我知我成日就晒佢係唔得~
咁樣只會令佢覺得我好林~
有咩都聽晒佢話~
我知佢要ge唔係我聽話~
我一直咁做令佢覺得佢好似臭仔咁~
我會識得岩就係岩,錯就要屌~
唔會再就佢~
我知佢要ge就係唔想好似臭仔咁~
我明白左~
Originally posted by KKBoy at 2006-5-18 01:43 AM:
我搞點左~
不過我知我要點做~
我...
kkboy,
再加一句, 一啖砂糖,一啖屎.
對女必備, 因心理上會令女友無所適從.
食硬佢.
Originally posted by Lyon at 2006-5-18 02:38 AM:

kkboy,
再加一句, 一啖砂糖,一啖屎.
對女必備, 因心理上會令女友無所適從.
食硬佢.
好的
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 生死關頭,boy請盡幫~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。