<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 生死關頭,boy請盡幫~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Lyon at 2006-5-12 20:01:

咁你咪鬼埋佢囉, 用d時間勞心勞力教我好過, 教吓我溝女嗎.
我冇話你有女朋友啊, 你 only 有三個固定伴侶, and 一街不固定伴侶之嗎.

以上分析唔知幫唔幫佢架. 如有錯,請見諒.

P.S. 想了解 KKboy 今年幾大啊. 平時有乜活動攪作架.
另想問,誰加我分架.
無~~~無d咁嘅事~~~~我只係一條溝唔到女嘅可憐蟲~

啱咖喇~你分析得好好,繼續同KKBoy傾吓啦~

你d 分係個儍仔版主加咖~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-5-12 08:09 PM:
無~~~無d咁嘅事~~~~我只係一條溝唔到女嘅可憐蟲~

啱咖喇~你分析得好好,繼續同KKBoy傾吓啦~

你d 分係個儍仔版主加咖~
我跟左 26fun 好耐架喇.  好了解 boy兄你d野.
不過係最近先的起心肝學打中文. 先有機會係度發表意見.
希望以後可以多d同大家交流.

P.S. 多謝英明版主d分, 可唔可以再鬆d, 我好多野係26fun做唔到.
      呢段都值一分啦(明屈)
Originally posted by Lyon at 2006-5-12 20:30:

我跟左 26fun 好耐架喇.  好了解 boy兄你d野.
不過係最近先的起心肝學打中文. 先有機會係度發表意見.
希望以後可以多d同大家交流.

P.S. 多謝英明版主d分, 可唔可以再鬆d, 我好多野係26fun做唔到.
      呢段都值一分啦(明屈)
哦.............+1~ (明鬆)
Originally posted by BOYDWAN at 2006-5-12 08:43 PM:

哦.............+1~ (明鬆)
Thanks your 明鬆

P.S. 想了解 KKboy 今年幾大啊. 平時有乜活動攪作架.
Originally posted by Lyon at 2006-5-12 20:54:

Thanks your 明鬆

佢好young,20歲未夠~
但我e+應該點做先可以拉得返.........
Originally posted by KKBoy at 2006-5-12 21:14:
一:慢慢來
二:強攻
三:隨遇而安
四:我唔知喇
.
Originally posted by 155220 at 2006-5-12 21:16:

一:慢慢來
二:強攻
三:隨遇而安
四:我唔知喇
四:shu............................................
Originally posted by KKBoy at 2006-5-12 09:14 PM:
如果一個女仔已經對你反感....無論你做咩比佢睇佢都係會反感
不如試下間接小小去關心佢...做到同時比空間大家...
但又令佢知道你又有關心佢就岩岩好啦 :]

唔知岩唔岩 :]~
我如果已經去到依個位...我經常都會甘做
Originally posted by KKBoy at 2006-5-12 09:14 PM:
kkboy,

你係男人嚟架, 要成熟d. 唔好遇到問題就企喺度, 猛問人我e+應該點做.
你應該冷靜d去分析形勢, 乜野對你有利, 乜野對你不利.
如何運用形勢, 獨立思考能力. 危機 = 危中有機, 機中有危
係你概人生大把呢d考驗啦.

慢慢睇睇 #68.
話我知你跟住落嚟應該點做. 點做有利, 點做不利. 一齊去分析.

P.S. 想知你今年幾大啊. 做什麼工作, 平時有乜活動攪作架. <== 請答我.

[ Last edited by Lyon on 2006-5-12 at 10:27 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 生死關頭,boy請盡幫~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。