<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【咁多位會員對~積分權限~有咩野意見啊】
返回列表 回復 發帖

【咁多位會員對~積分權限~有咩野意見啊】

大家會員發表下意見!等本區可以多多改善!5 c1 g( e1 ~1 {! u$ N
8 e3 Q6 i* |1 _9 `4 G; j
[ Last edited by 勇勇 on 2008-5-14 at 08:04 PM ]
乜積分有期限既咩?請解釋﹗謝謝﹗
權限
Originally posted by 勇勇 at 2008-5-14 07:53 PM:
& G" T+ r: H( F+ m! S大家會員發表下意見!等本區可以多多改善!9 R0 r' b2 {' j5 B4 r' t
: ^6 R9 f5 `- b0 n/ }( V
[ Last edited by 勇勇 on 2008-5-14 at 08:04 PM ]
0 m. k9 U' k7 w3 B  Q8 y4 F你講到自己好似版主問人意見咁既
當初改革果陣點講都無用,而家講番又有乜分別吖。。。
Originally posted by Maxson85 at 2008-5-14 09:28 PM:
8 {, L3 v7 t8 l( m4 @" w當初改革果陣點講都無用,而家講番又有乜分別吖。。。
! ?8 C( H: O8 c- M! X
積分權限喎" n; v/ Z! b7 m# z5 T: A' v
咩改革呀?
我係勇勇既打令刀唔明??
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-5-14 21:36:% Z! n4 M) q! }7 y# N# p
我係勇勇既打令刀唔明??
. o) ?1 w: A" D4 Y  ?! H' U  E  G  }
賭完馬仔就解釋一下啦,見係你炸,唔係都唔會解釋, {9 b7 h4 v# D* v! e
積分大..........權限就會大,積分同權限係成正比! S6 E) z+ O* V& k, h
如果你冇7百幾分,想下載40幾MB嘅火熱頭條影片等於發夢
d積分好難儲....又有期限
# _) M( `6 H+ k# q% `( bd舊post又要100點先可下載.....
Originally posted by head1328 at 2008-5-14 22:35:8 L- V; E1 v8 p& t
d積分好難儲....又有期限7 \' a3 D- y% X
d舊post又要100點先可下載.....
% L6 o0 z. S8 A: R: ?比心幾同大家溝通下啦7 w- e& _3 v' S& a/ @6 X
其實有好多好多版主加分POST架,你一定要把握時機回帖啊
* M, E  _/ t! {  e0 Z你可以去"版友互片區"睇睇,如果你有運會有好多分加啊
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【咁多位會員對~積分權限~有咩野意見啊】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。