<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Lyon at 2007-4-21 09:53 PM:

我都o係屋企呀,  有幾慘情 ~~
我女友陪我熟飯仔呀 ~~

啦, 首先攞隻 " 夏目 lala " 出嚟, 唔好話 "武者高達" , 連 "武者高潮" 都俾你打埋出嚟咖 ~~
煮飯啦你~ 煮好d 添呀~
如果唔係陣間煲乾米搞到你比人飛咪喊呀吓~~~

"夏目 lala" 我麻麻咋噃.............. 水元ゆうな 得唔得呀死仔?
Originally posted by d228216 at 2007-4-21 09:56 PM:

成日對住部腦, 揾個安全事務官, check吓 office 同屋企寫字檯啦....
其實依家我除左上EF,喺屋企同office 都無乜點長時間對住電腦咖..........

屋企書房同 office d 寫字檯擺位都一早揾人 set 好哂咖喇........
所以點解會咁真係一個謎........
Originally posted by Beelzebub at 2007-4-21 10:02 PM:

煮飯啦你~ 煮好d 添呀~:lo...
食完啦, 依家睇波 ~~

咁試吓 " 愛田由 " 呀 ~~
休息吓啦, 唔病你都唔會乖乖地坐定定 ~
Originally posted by Beelzebub at 2007-4-21 10:08 PM:

其實依家我除左上EF,喺屋企同o...
都話你 年紀 開始大囉
人過三十, 遲d就會腰酸背痛o架啦 ~~
Originally posted by Lyon at 2007-4-21 09:56 PM:

年紀開始大啦 ~~

飲少 d, 好番後做吓 " 瑜伽 "有幫助o架 ~~
我叉住你個衰公~~~~
我得20歲零100個月之嘛~~~

"瑜伽"............. 我練完之後會唔會變左街霸印度佬咁手長脚長咖?
Originally posted by d228216 at 2007-4-21 09:59 PM:
年紀開始大啦 ~~

可能係不良性交姿勢做成........"切丸"有幫助o架 ~~   
咁都要"切丸"???!
Originally posted by Beelzebub at 2007-4-21 10:12 PM:

我叉住你個衰公~~~~:now...
練完之後會變左 "春麗" ~~
Originally posted by Beelzebub at 2007-4-21 10:08 PM:

其實依家我除左上EF,喺屋企同o...
可能唔夠運動
Originally posted by Lyon at 2007-4-21 10:08 PM:

食完啦, 依家睇波 ~~

咁試吓 " 愛田由 " 呀 ~~
休息吓啦, 唔病你都唔會乖乖地坐定定 ~
"睇波".....? "開波"咋?
因住盲腸呀~

"愛田由" 都好........ 朝河藺得唔得?
真衰,吓吓踢爆人...........
Originally posted by Lyon at 2007-4-21 10:12 PM:

都話你 年紀 開始大囉
人過三十, 遲d就會腰酸背痛o架啦 ~~
我都話叉住你個死仔包咯~~~
我得20歲零100個月咋~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。