<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-4-22 01:47 AM:

我打羸官司先講啦.
你曉風水擺陣,sure win 啦~
嘩...多謝 lala 哥同雞爺
有咁多分加
Originally posted by feuosma at 2007-4-22 01:52 AM:

咩事???
Originally posted by playbr2 at 2007-4-22 01:47 AM:

咁e個又的確係門面~~~ 內裡点止咁少兒科.......

其實有辦法的....1. 揾佢拍廣告 2. 開套戱比佢做女主角
one on one will fine,但有經理人就另當別論喇........
投資者身份會成為追求者身份障礙咖~
Originally posted by Beelzebub at 2007-4-22 01:52:

你曉風水擺陣,sure win 啦~
風水改運又係bullshit,
擺風水係應運.你冇運就擺唔出.
Originally posted by 小小康 at 22/4/2007 01:53:
嘩............
..............~我乜都唔知咖~~~~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-4-22 01:53:

咩事???
鬧你唔識字
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-4-22 01:55 AM:

想生仔 , 邊度 "搞" 好???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-4-22 01:56:

想生仔 , 邊度 "搞" 好???
命理可以知你會生乜,
改唔到,江湖人為食飯至話幫你改.
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-4-22 01:55 AM:

咁用風水擺陣轉運咯~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部]之延續篇02 (保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。