<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ianiankuan at 2006-7-13 09:22 PM:

既然可以試既方法都試哂, 真係要...
Thanks Ian~~
Originally posted by 甘國武 at 2006-7-13 09:34 PM:

唔係喎,佢好好計ar~
感謝甘肛兄你ge欣賞~
不過都應該真係幫 BOYBOY 諗下點解決喇
佢幫過我地咁多 係時候報答佢喇
你唔係一件貨品..我唔會因為你送上門..我就要接受..
如果我係對你有感覺...就算係天腳底我都會一直追落去...
但係...sorry呀...我識你到依一刻為止...我真係對你冇個種感覺..
可能你講得岩...可能我真係應該同你試一試..可能你真係好岩我..
但係我覺得唔值得...我同你之間既關係真係冇個種需要作進一步發展..
我同你依家唔夠好咩?...到底你所謂既想同我一齊..
係唔係只要你鍾意就夠?...我唔係因為依件事影響到我同你...
我地永遠都會係好朋友..係唔係?

copy自...我好耐之前既一封 e-mail..
當年...我就係甘樣解決左件事..
唔知甘多句入面...有冇一兩句岩你用... :]
Originally posted by cwleung1988 at 2006-7-13 11:36 PM:
但係...sorry呀...我識你到依一刻為止...我真係對你冇個種感覺..
可能你講得岩...可能我真係應該同你試一試..可能你真係好岩我..
但係我覺得唔值得...我同你之間既關係真係冇個種需要作進一步發展..

係唔係只要你鍾意就夠?...我唔係因為依件事影響到我同你...

copy自...我好耐之前既一封 e-mail..
當年...我就係甘樣解決左件事..
唔知甘多句入面...有冇一兩句岩你用... :]
精句

cw 兄你果件事係點咖~?
Originally posted by cwleung1988 at 2006-7-13 23:36:

唉.........................以上對白都用過哂喇.............
我連"呢一刻傷心、總好過將來會痛苦"都用埋喇..........

莫非真係要扮同志................?!
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-13 11:47 PM:

唉.........................以...
咁講真咖喎, 既然真係用得既方法都試過
迫於無奈都要扮斷背咖喇, 扮之嘛
最怕係佢真係痴心到要『咬』返直你, 咁就真係唔知點算喇
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-13 11:47 PM:

唉.........................以...
...到左依一個地步...
你將我同你之間既神秘關係講比佢知啦
甘佢可能未必接受到...
Originally posted by ianiankuan at 2006-7-13 23:50:

咁講真咖喎, 既然真係用得既方法都試過
迫於無奈都要扮斷背咖喇, 扮之嘛
最怕係佢真係痴心到要『咬』返直你, 咁就真係唔知點算喇
咁就大鑊................
甘肛,基佬點扮咖?你在行呀你~
Originally posted by cwleung1988 at 2006-7-13 23:51:

...到左依一個地步...
你將我同你之間既神秘關係講比佢知啦
甘佢可能未必接受到...
吓..............................?!
(坦白講,我驚你見完佢之後你即刻變番直噃........ )
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。