<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by cwleung1988 at 2006-7-14 00:32:

我死個陣幾十條女為我喊..
你死個陣幾百件阿婆為你喊..
我死個陣幾百件阿婆喺我個靈堂為我喊.....
你死個陣幾十條女喺隔離靈堂為人地喊.......
Originally posted by cwleung1988 at 2006-7-14 00:33:

怕女人就怕女人啦...關寃咩事呀...
哈~我怕女人就唔會夠胆一拖三..........我係怕女人死纏爛打啫~
你死個陣幾百件阿婆喺你個靈堂為你喊....你死得遲.....
我死個陣幾十條女喺隔離靈堂為人地喊...點解佢甘靚女見到我死左就要立即跟住我去..仲要死係隔離靈堂.......
Originally posted by cwleung1988 at 2006-7-14 00:43:
你死個陣幾百件阿婆喺你個靈堂為你喊....你死得遲.....
我死個陣幾十條女喺隔離靈堂為人地喊...點解佢甘靚女見到我死左就要立即跟住我去..仲要死係隔離靈堂.......
你想表達咩呀?
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-14 12:38 AM:

哈~我怕女人就唔會夠胆一拖三..........我係怕女人死纏爛打啫~
如果係女人死纏爛打...男人可能會心軟..
但如果係男人死纏爛打女人...女人會腳軟...
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-14 12:45 AM:

你想表達咩呀?
我表達能力就係得甘多咋...唔好見怪
Originally posted by cwleung1988 at 2006-7-14 00:45:

如果係女人死纏爛打...男人可能會心軟..
但如果係男人死纏爛打女人...女人會腳軟...
今次我腳軟就真~
其實男人死纏爛打女人,女人都會心軟,睇技巧咋~
Originally posted by cwleung1988 at 2006-7-14 00:46:

我表達能力就係得甘多咋...唔好見怪
我越睇越謎...................
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-14 12:48 AM:

今次我做到腳軟就真~
其實男人女人,女人都會心軟,睇技巧咋~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-14 12:48 AM:

今次我腳軟就真~
其實男人死纏爛打女人,女人都會心軟,睇技巧咋~
可能我就係冇個種技巧啦...
我見一般女仔...如果真係想分手...就一定分...唔會拉得返...
我講個種係真真正正既想分手..唔係想借分手..去要求D咩個隻

男仔就唔多同..如果佢係想返黎既...多數都會OK...

甘耐以黎...我都試過一次有女仔食回頭草咋
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。