<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by fuwing~~ at 2006-7-16 07:19 PM:

2years b4=.=
佢e+13yro?
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by vincentlee630 at 2006-7-16 19:11:
第一次o係度留言加睇各位o既留言
睇到有d眼花花,哈哈!
小弟有個問題想問下各位"專家"
就係一個女仔鍾意一個男仔會有d咩暗示呢?
小弟而家面對住呢個難題呀!
vincentlee630你好~
一個女仔鍾意一個男仔大致上會有兩種暗示:
1) 周不時揾你,鎖碎事又好,有理無理都好
2) 零舍唔啋你,勁cool,仲成揾機會串你
Originally posted by 甘國武 at 2006-7-16 07:22 PM:

佢e+13yro?
係呀=.=""""
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-16 07:21 PM:

女人一定唔會~
你日日send 到佢慣左,到左一日你無send 佢就囉囉攣咖喇~
咦~ 唔錯喎
Originally posted by fuwing~~ at 2006-7-16 07:26 PM:

係呀=.=""""
我會試下~~
事關我幼稚d,同d妹妹仔易埋堆
而且d妹妹仔好得意 ...
但一定唔可以有邪念~~
記住,別沾污一段純愛記憶 ...
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2006-7-16 07:30 PM:

我會試下~~
事關我幼稚d,同d妹妹仔易埋堆
而且d妹妹仔好得意 ...
但一定唔可以有邪念~~
記住,別沾污一段純愛記憶 ...
=.=...
但我覺得我純過佢wo..
呀...咁點試呀???
Originally posted by fuwing~~ at 2006-7-16 19:12:

19歲...鍾意左個11歲o既.......
究竟有冇可能?...
應該放棄?or堅持?....
請指教
fuwing~~ 你好~
11歲太young 喇,佢都未成熟.........
你話你29、佢21 就ok,11嘛...........更早熟思想都唔穩定,所以都係唔好咯~
仲有,11歲.....情到濃時又點算?你地會好大鑊咖~
雖然係會好唔啱聽,不過真係事實;小弟好樂意同你分享溝女心得,不過真係唔主張對手太細個...........
Originally posted by ianiankuan at 2006-7-16 19:27:

咦~ 唔錯喎
叫你send 就梗係有原因啦~
醒dd 啦老友記~
Originally posted by fuwing~~ at 2006-7-16 07:33 PM:

=.=...
但我覺得我純過佢wo..
呀...咁點試呀???
拍拖e d野,我都未試過 ...
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2006-7-16 19:35:

拍拖e d野,我都未試過 ...
死佬你又要懶幫人分柝咁..................
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。