<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 甘國武 at 2006-7-16 19:50:
憧憬唔憧憬,其實好睇人
如果你連將憧憬變成現實既努力,也不去付出
當然不能將憧憬變成現實
另外,也只有相信的人可以造到

所以,創造奇跡的人,在創造奇跡前
都是眾人眼中的 "傻子" ...

甘兄,觀點與角度不同,小弟亦唔想 (只係唔想) 同你抝;小弟只係將兩性思想、心態、感受同變化作出分析同用小小經驗幫助大家;如果甘兄你認為你嘅"理論"係work嘅,自便~
Originally posted by 甘國武 at 2006-7-16 07:51 PM:

16yro ... 可以 咩咩 丫麻 ...
呀......再等多三年=.="""

但我驚.......到時已經為時已晚lo..........
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-16 07:51 PM:

你可以等到佢17歲而又唔會"...
理想就係咁o者..
但係....到時佢搵左第2個咁點算wo
Originally posted by 甘國武 at 2006-7-16 19:55:

人地係鐘意,又控制到,你理得人?!
變化大又點?即使佢中途甩你,我覺得都值得喎!
11yro的小妹子,給你的回憶,夠你一世回味
18、22的庸姿俗粉?一星期就唔記得la~~
post 得喺度我唔理,等你理呀?
咪再用你d 幼稚理論引我笑啦大作家~
Originally posted by fuwing~~ at 2006-7-16 07:59 PM:

呀......再等多三年=.="""

但我驚.......到時已經為時已晚lo..........

理想就係咁o者..
但係....到時佢搵左第2個咁點算wo
即使佢中途甩你,我覺得都值得喎!
11yro的小妹子,給你的回憶,夠你一世回味
18、22的庸姿俗粉?一星期就唔記得la~~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by ianiankuan at 2006-7-16 06:15 PM:

但係會唔會聽得多麻木左咖
總比你唔send好
Originally posted by fuwing~~ at 2006-7-16 07:12 PM:

19歲...鍾意左個11歲o既.......
究竟有冇可能?...
應該放棄?or堅持?....
請指教
森林還有好多......
11歲未成熟~
好快改變......
到時只令自己後悔
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-16 07:59 PM:

post 得喺度我唔理,等你理呀?
咪再用你d 幼稚理論引我笑啦大作家~
死木咀,你咪當正自己大情聖
d劇情行到爆啦!
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-16 07:18 PM:

仲避緊.............
你無理過我回你件事o既帖= =
我哭........
Originally posted by 甘國武 at 2006-7-16 07:30 PM:

我會試下~~
事關我幼稚d,同d妹妹仔易埋堆
而且d妹妹仔好得意 ...
但一定唔可以有邪念~~
記住,別沾污一段純愛記憶 ...
別沾污人家就好了= =
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-16 07:33 PM:

fuwing~~ 你好~
11歲太young 喇...
衰11機會極大~"~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。