<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-16 07:36 PM:

死佬你又要懶幫人分柝咁..................
大家比下意見姐意見姐.....

甘兄用緊佢文章中的角度回覆= =
Originally posted by ianiankuan at 2006-7-16 07:39 PM:

小弟愚昧 敬請原諒
以後記得聽聽話話
溝女冧女事上
boyboy話1~你夠膽話2?
Originally posted by 甘國武 at 2006-7-16 07:40 PM:

今次我唔太認同
11yro係細,但唔代...
19-25歲最忍唔到= =
Originally posted by 甘國武 at 2006-7-16 20:02:

死木咀,你咪當正自己大情聖
d劇情行到爆啦!
你睇吓你自己~
三句唔夠已經咁躁,你嘅情緒己經比小弟掀住走喇~
試問你EQ咁低又點應付女人嘅情緒呀?
(咪同小弟講對女人唔會咁,你太無耐性喇甘兄~ )
Originally posted by fuwing~~ at 2006-7-16 07:48 PM:

等到第3年.....有咩用=.=???
2年前11.....
而家o既3年後就16啦........
大啦大啦= =
Originally posted by ilovesai666 at 2006-7-16 20:03:

你無理過我回你件事o既帖= =
我哭........
小弟今日先得閒d 咋........
sorry~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-16 19:51:

佢連"青春期"都未到呀~
宜家d女仔好早熟嫁
我有個同學8歲果時已經波濤洶湧
.
Originally posted by fuwing~~ at 2006-7-16 07:59 PM:

呀......再等多三年=.="""

但我驚.......到時已經為時已晚lo..........

理想就係咁o者..
但係....到時佢搵左第2個咁點算wo
就算你溝左佢
佢搵第二個你都吹佢唔帳啦
感情le d野.......十幾歲邊會定gar~
你睇boyboy~幾廿歲人都唔定啦
Originally posted by 甘國武 at 2006-7-16 08:00 PM:

即使佢中途甩你,我覺得都值得喎!
11yro的小妹子,給你的回憶,夠你一世回味
18、22的庸姿俗粉?一星期就唔記得la~~
但係而家連比佢中途甩我o既機會都未有喎=.="...
Originally posted by 155220 at 2006-7-16 20:08:

宜家d女仔好早熟嫁
我有個同學8歲果時已經波濤洶湧
波濤洶湧=己經青春期?
15仔,你係咪覺得咁就係ok?
希望你地啱啦吓~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。