<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 155220 at 2006-7-16 08:15 PM:

[url]http://hk.knowledge.yahoo....
身體同心智分開計= =

好久沒見你呢~15仔
(我好像沒跟你傾過計)
Originally posted by ilovesai666 at 2006-7-16 20:11:

算啦........停啦......
不如傾番佢件事好d.......
where is he now?!
小弟要答已經答哂~
小弟唔係d 乜情聖,認為小弟無料到小弟大可收聲~
難得有"高手"教路,小弟亦樂得清閒~
不過先旨聲明,一切有違律法言論,小弟必依規處理~
Originally posted by ilovesai666 at 2006-7-16 08:13 PM:

當然有人會係咁
不過身體成熟心智...
講真,其實就係果份唔成熟先吸引
而且,只要自己心無邪念
對方唔成熟,又有咩大問題?
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by ilovesai666 at 2006-7-16 08:14 PM:

其實我地點講~
同你點做始終都無關...
呀.....
咁真係去溝o既話
有咩方法呢=0=~~~
就算唔溝...
起碼都keep contact ma
得閒搵下佢都好..
但係..搵佢有d咩好做呢..
Originally posted by ilovesai666 at 2006-7-16 20:17:

身體同心智分開計= =

好久沒見你呢~15仔
(我好像沒跟你傾過計)
心智呢d野就好難講既

最近少左上Ef
.
Originally posted by 甘國武 at 2006-7-16 08:18 PM:

講真,其實就係果份唔成熟先吸引
而且,只要自己心無邪念
對方唔成熟,又有咩大問題?
如果佢因為唔成熟同你一齊
因成熟同你分開~
咁就無謂啦= =
Originally posted by fuwing~~ at 2006-7-16 08:18 PM:

呀.....
咁真係去溝o既話
有咩方法呢=0=~~~
就算唔溝...
起碼都keep contact ma
得閒搵下佢都好..
但係..搵佢有d咩好做呢..
13歲......好多活動都玩得姐
你鐘意約佢打羽毛球又得...= =
Originally posted by ilovesai666 at 2006-7-16 08:20 PM:

13歲......好多活動都玩得姐
你鐘意約佢打羽毛球又得...= =
佢打籃球o既=.=.....
佢有時會同fd打ball
我: 又唔叫埋我
佢: 你好想打咩?
我: 係
佢: 咁下次搵埋你lor

之後.........
又好次冇事發生過咁=.=.......
成日都係講過就算

-____-"
Originally posted by 155220 at 2006-7-16 20:15:

女孩子較早開始青春期,約在八至十二歲開始。

拍拖我唔反對,不過有d野就唔可以太過份
15仔,do you really think that you can control everything when both of you in this situration?
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-16 08:25 PM:

15仔,do you really think that you can control everything when both of you in this situration?
情到濃時
男人係用下面思考的
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。