<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 甘國武 at 2006-7-16 08:34 PM:

e d咪d賤人既借口羅!
85%男人的事實
15%男人的藉口
Originally posted by fuwing~~ at 2006-7-16 08:40 PM:

想一齊就唔係咁容易.....
唔容易...
始終年紀問題
佢搵到男朋友你一定要預左先
先天條件不足嘛
Originally posted by 155220 at 2006-7-16 20:37:

小弟連I just mean can you both control yourself when fallen in love?都唔多明,難怪會失敗
我懶用手寫板嘛~
我係問:情到濃時,你真係認為大家都可以完全控制/克制自己嗎?
Originally posted by fuwing~~ at 2006-7-16 08:35 PM:

其實我以前約過佢好多次......
...
行街唔係好過一齊溫書咩
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-16 20:43:

我懶用手寫板嘛~
我係問:情到濃時,你真係認為大家都可以完全控制/克制自己嗎?
明白
.
Originally posted by ilovesai666 at 2006-7-16 08:39 PM:

佢肯同你行街
你就自行找機會嘛= =
天呀~~~~
我都唔想><~
每次見到佢就亂哂....
而且...好多時佢都會係咁摧我...
之前plan 定o既...次次都failure......
=.=.......
Originally posted by ianiankuan at 2006-7-16 20:44:

行街唔係好過一齊溫書咩
小二果時有同學一齊溫書男有意,但女無情
.
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-16 07:25 PM:

vincentlee630你好~
一個女仔鍾意一個男仔大致上會有兩種暗示:
1) 周不時揾你,鎖碎事又好,有理無理都好
2) 零舍唔啋你,勁cool,仲成揾機會串你
咁如果一兩日點都搵佢一兩之咁算唔算?
如果我好直接咁問你係咪鍾意我會唔會好似好衰,唔識情趣呢?
我應該點問佢好呢!?!?!?!?
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-16 08:43 PM:

我懶用手寫板嘛~
用速成= =kakaka
Originally posted by fuwing~~ at 2006-7-16 08:40 PM:

想一齊就唔係咁容易.....
唔容易...
我以前一樣,以前連知家姐拍拖,
心也怪怪,e+ ... 可能成熟了吧!

其實對小妹妹,就係要咁,好似 "守護天使" ...
我地同佢既,唔係佔有,只係照顧
佢既唔成熟,可能先係最吸引
讓自己照顧佢的被依賴感 ...
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。