<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
為免混亂,非溝女或蒲點回覆稍後都會移走,多謝合作~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-16 09:51 PM:
為免混亂,非溝女或蒲點回覆稍後都會移走,多謝合作~
對了~近排有冇咩新蒲點好介紹呀~
或者幾好o既冧女餐廳呀之類果d= =
Originally posted by ilovesai666 at 2006-7-16 10:03 PM:

對了~近排有冇咩新蒲點好介紹呀~
或者幾好o既冧女餐廳呀之類果d= =
係啦~ 我都想試下去蒲
Originally posted by ianiankuan at 2006-7-16 10:04 PM:

係啦~ 我都想試下去蒲
我又去~
好唔好搞番次meeting?
Originally posted by fuwing~~ at 2006-7-16 10:19 PM:

我又去~
好唔好搞番次meeting?
我太年少啦= =
年齡細
唔好意思,頭先掛住睇美女廚房無睇到留言^^"
講番少少背景資料先,我今年升中7,佢就升中5
我地識左好多年架啦,近來先用msn開始有番contact
最先先係因為佢maths唔多掂,搵我求救,咁我就做下好心幫下佢啦
由於好耐無見大家,佢見到我o個下我feel到佢有d野架啦。
我自問又唔係靚仔,有型同高大威猛,so覺得自己feel錯
再近來至問番佢先知佢覺得我好ok架下
好好彩大家用埋同一個台,可以得閒sms用傾下電話咁丫
有時大家都得閒就會傾到好夜,2,3,點都有,內容就咩都有
學業,家庭同朋友咩都傾一餐,佢又會同我講下之前有tb同男仔媾佢d搞笑野呀咁
我諗咁樣o既關係舁係好朋友丫
咁佢之前又話過聽晒我話,咁我就話唔通做我老婆你又聽?!你實唔肯啦,佢又話又知,唔一定ga喎咁,我幾日前同佢講我唔知道自己係咪鍾意左佢,佢又無mud逼我同再追問我
咁arm呢排買左件新波3,印no. o既時候用左佢生日,我同佢講個no.有意思,但就無講到真正o既意思o既,佢就不斷咁追問我
其實而家最大o既問題係佢有"大量"男性朋友,我實在唔知道佢對邊位先有意思囉
sorry晒,打到咁長,ma煩你地慢慢睇,再答我丫!
Originally posted by vincentlee630 at 2006-7-16 22:54:
唔好意思,頭先掛住睇美女廚房無睇到...
睇完~
約佢去街,拖佢啦~
係你喇~
y r u so sure????
Originally posted by vincentlee630 at 2006-7-16 22:58:
唔好意思,頭先掛住睇美女廚房無睇到留言^^"
講番少少背景資料先,我今年升中7,佢就升中5
我地識左好多年架啦,近來先用msn開始有番contact
最先先係因為佢maths唔多掂,搵我求救,咁我就做下好心幫下佢啦
由於好耐無見大家,佢見到我o個下我feel到佢有d野架啦。
我自問又唔係靚仔,有型同高大威猛,so覺得自己feel錯
再近來至問番佢先知佢覺得我好ok架下
好好彩大家用埋同一個台,可以得閒sms用傾下電話咁丫
學業,家庭同朋友咩都傾一餐,佢又會同我講下之前有tb同男仔媾佢d搞笑野呀咁

佢之前又話過聽晒我話,咁我就話唔通做我老婆你又聽?!你實唔肯啦,佢又話又知,唔一定ga喎咁,我幾日前同佢講我唔知道自己係咪鍾意左佢,佢又無mud逼我同再追問我
咁arm呢排買左件新波3,印no. o既時候用左佢生日,我同佢講個no.有意思,但就無講到真正o既意思o既,佢就不斷咁追問我

其實而家最大o既問題係佢有"大量"男性朋友,我實在唔知道佢對邊位先有意思囉

仲問?
答案喺哂度啦,愛情可以好簡單咖咋~
比d 信心,去啦~
Originally posted by vincentlee630 at 2006-7-16 10:58 PM:
咁佢之前又話過聽晒我話,咁我就話唔通做我老婆你又聽?!你實唔肯啦,佢又話又知,唔一定ga喎咁,我幾日前同佢講我唔知道自己係咪鍾意左佢,佢又無mud逼我同再追問我

等你好消息
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。