<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2006-7-17 12:00 AM:

正經d 同人講啦~
你番左o黎就做野啦~
我摺埋~kakaka
我有少少似你=0=

唔好意思,頭先掛住睇美女廚房無睇到留言^^"
講番少少背景資料先,我今年升中7,佢就升中5

我都係升中7,佢升中3^^

我地識左好多年架啦,近來先用msn開始有番contact
最先先係因為佢maths唔多掂,搵我求救,咁我就做下好心幫下佢啦

我同佢都識左兩年幾......
之前有一排我冇理佢=0=
咁o岩有次...去打ball.....經過見到佢
夜晚msn 叫一叫佢....
之後先contact 番
佢都係叫我教佢math=0=

由於好耐無見大家,佢見到我o個下我feel到佢有d野架啦。
我自問又唔係靚仔,有型同高大威猛,so覺得自己feel錯
再近來至問番佢先知佢覺得我好ok架下
好好彩大家用埋同一個台,可以得閒sms用傾下電話咁丫
有時大家都得閒就會傾到好夜,2,3,點都有,內容就咩都有
學業,家庭同朋友咩都傾一餐,佢又會同我講下之前有tb同男仔媾佢d搞笑野呀咁

我諗咁樣o既關係舁係好朋友丫

我都成日同佢send sms.....~^^
去camp.....番學....放學都send>o<v

咁佢之前又話過聽晒我話,咁我就話唔通做我老婆你又聽?!你實唔肯啦,佢又話又知,唔一定ga喎咁,我幾日前同佢講我唔知道自己係咪鍾意左佢,佢又無mud逼我同再追問我
咁arm呢排買左件新波3,印no. o既時候用左佢生日,我同佢講個no.有意思,但就無講到真正o既意思o既,佢就不斷咁追問我

佢都有同我講過....: 你想點都得
不過都只係講下=.=""
我借左部電話比佢......
佢睇到我用佢生日o既生日熊做電話繩.....
我都係之後先記得..=_=
佢問我點解...我都係敷衍下佢算...

其實而家最大o既問題係佢有"大量"男性朋友,我實在唔知道佢對邊位先有意思囉
sorry晒,打到咁長,ma煩你地慢慢睇,再答我丫!

係我最討厭o既一樣野><!!!!!!咁多仔...
又唔知佢有冇dd 鍾意我=.=....
Originally posted by fuwing~~ at 2006-7-17 12:23 AM:
我有少少似你=0=

唔好意思,頭先掛...
係我最討厭o既一樣野><!!!!!!咁多仔...
又唔知佢有冇dd 鍾意我=.=....

佢都做到出哂面啦, 點會唔中意你呢

多男性朋友冇關係咖, 我夠多女性朋友啦, 唔等於我多女朋友咖嘛
Originally posted by ianiankuan at 2006-7-17 12:32 AM:

係我最討厭o既一樣野><!!!!...
但係我同佢真係有d怪.......
我fd都話...
佢有fd 係度果時......
對我好衰....唔理我><
Originally posted by fuwing~~ at 2006-7-17 12:37 AM:

但係我同佢真係有d怪.......
我fd都話...
佢有fd 係度果時......
對我好衰....唔理我><
唔通你想佢對你都係普通朋友一樣?
Originally posted by ianiankuan at 2006-7-17 12:38 AM:

唔通你想佢對你都係普通朋友一樣?
.....都唔知佢點o既
佢......今日又同"d fd" 行街食飯睇戲......
之前我約過佢
又話夜晚唔出得街........
Originally posted by fuwing~~ at 2006-7-17 12:48 AM:

.....都唔知佢點o既
佢......今日又同"d fd" 行街食飯睇戲......
之前我約過佢
又話夜晚唔出得街........
而家亂諗野冇用既,搵日約佢出街就行動啦!
Originally posted by ianiankuan at 2006-7-17 12:49 AM:

而家亂諗野冇用既,搵日約佢出街就行動啦!
對佢........心淡......
話就話應該積極d ....豁達d o者
但係.....
次次都係咁....
點頂wo~
情況有變,呢幾日佢都無打電話or sms俾我
就算我打去都係講兩句就拿拿臨要收線
好似俾緊signal叫我唔好搵佢咁
我應該點做好呢?!?!
打左喇...

我『喂』
佢『咩事呀』
我『你之前咪話諗一個月既...你諗成點呀?』
佢『唔知呀』
我『即係仲諗緊呀?』
佢『可以咁講啦。』
我『咁要唔要多D時間諗呀?』
佢『或者啦。』
我『即係要呀可?』
佢『我同你SD MSG丫,隔離線傾緊』
我『一係你得閒打返俾我丫』
佢『未必得閒,你快D講丫』
我『我唔想係MSG度講喎』
佢『咁你有咩而家快D講啦』
我『無論你諗成點都好啦,我剩係想你知道我真係好中意你咖
佢『哦』
我『咁你得閒可唔可以打返俾我呀』
佢『睇下我今晚傾到幾點,眼唔眼訓先啦』
我『咁一係你之後得閒打返俾我啦,我等你電話丫』
佢『嗯』

竟然未死,哈,真係出乎意料
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。