<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2006-8-9 12:50 PM:

我好想知boyboy究竟同過幾多個囡囡嘿咻
一睇就知boyboy兄係界女王 @__@"
我e d 小僂儸真係甘敗下風
Originally posted by wailam0032 at 2006-8-9 14:20:

一睇就知boyboy兄係界女王 @__@"
我e d 小僂儸真係甘敗下風
直頭成個娛樂之王咁款

"妹妹你坐船頭 哥哥在岸上走 恩恩愛愛縴繩盪悠悠....."
halo~~各位好,我係新黎咖

boyboy,有事要請你救一救我牙,我gf唔理我牙,件事係咁既:
前日要返去學校,咁有個女仔突然間攬住我..............我又係衰既,諗住攬得唔好蹝,咁咪冇反抗囉,點知依個時候我gf就入左黎啦,咩都見到晒,之後我即刻放手去追返佢,但佢已經唔理我.
我即刻打俾佢,咁佢又唔聽喎,返到屋企喺msn 同佢講,佢又係唔理我,琴日我sd左好多個sms俾佢都唔得,於是我上門去搵佢,佢家姐話佢出左街,我問佢d fd,個個都話唔知

死啦我同佢拍左拖一年幾咖啦,大家都好sweet,我唔想分手牙,boyboy同各位港男救我牙
所有疑問小弟明日一一解答,希望幫到大家~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-8-9 08:04 PM:
所有疑問小弟明日一一解答,希望幫到大家~
boyboy,等你~~
eqhigh兄
對不起也忍不住要說一句:
唉...你又係o既,點可以有"攬得唔好蹝"o既心態ga

雖然我知講e d 野幫你唔到,但係我真係打從心底的嘆息,對不起
有待boyboy兄的解答了!
Originally posted by wailam0032 at 2006-8-10 02:15 AM:
eqhigh兄
對不起也忍不住要說一句:
...
我又真係過份左o既,只係我真係知錯架,都多謝你既答覆先
第三日啦
Originally posted by eqhigh at 2006-8-10 10:47 AM:

我又真係過份左o既,只係我真係知錯架,都多謝你既答覆先
第三日啦
知錯能改係好o既!咁我都希望你女友可以彩番你!
Originally posted by hwkeung at 2006-7-30 07:42:
boyboy...其實你果三位內子係咪唔知自己同緊兩個女人share緊你?

我而家都計劃緊點樣一拖二...提點下小弟要注意d乜野廢時小弟有咩閃失都好啦...
Originally posted by hwkeung at 2006-7-30 08:32:
boyboy...仲有一個好大o既問題...

如果條女覺得自己襯唔起我...我對佢越好佢就越自卑咁可以點?

佢覺得我又有理想又好好仔...話佢唔值得我為佢做咁多野...

可以點安撫佢?

hwkeung,小弟遲左咁耐先答你,唔好意思~

小弟嗰三個囡囡都唔知咖............如果知道溶左我都似~
始終佢三個都唔係純粹娛樂嗰d "花貨",要比多d 安全感佢地........所以點都唔講得~
唉..............三個都係"正室",有排諗有排揀咯.............

至於你都計劃緊點樣一拖二.........
記住一件事啦,一日未塵埃落定都千祈咪咁"誠實",所謂好仔兩頭瞞,辛苦d 都要咖喇~
其實如果有個女仔覺得自己襯唔起你,你對佢越好佢就越自卑咁可以點.........
繼續對佢好咯,乜都唔駛多疑;佢話佢唔值得你為佢做咁多嘢,物同佢講:對你好唔係講值唔值,因為你唔係貨物;而係講我有幾鍾意你.........我越鍾意你就梗係越對你好越錫你咖啦~
(咁佢就會問:咁你第日唔鍾意我物唔對我好唔錫我咯............ )
(咁你就梗係答:我諗唔到任何一個理由點解我會唔錫你對你唔好噃,反而我只係担心你會對我唔好唔錫我咋............ )

有問題再問小弟啦~
Originally posted by Lyon at 2006-8-2 23:04:
BoyBoy,
   想問你有個新場叫 ' club no 9 ' 喺 皇后大道 9 號, 去過未? 個場如何? 有乜 comment?
先多謝 boyboy 寶貴嘅意見.
識嘢喎Lyon~
呢間"club no.9" 係正蒲點,地方夠大,靚view (有個成3000呎嘅露台向住立法會嗰邊),仲好多靚女! (極多model,乜類型都有..........隨時準備請人飲嘢啦~ )
小小提示:著得型d 先好呀,識小小開場白就包你有運行~ 千祈咪"烏烏where where" 又或者著到去飲咁呀~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。