<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2005-12-7 12:21 AM:

雖然我唔係鍾意車仔,但睇親佢d波佢一係攞唔到波,一係就夾硬自己去......仲衰過d中型班既前鋒.........= ="
我都覺得基斯普好d~
打we drogba好屈=.=
變成咁
真陰公
梗係啦= ="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-12-7 12:28 AM:
梗係啦= ="
仲有cech=.=
變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2005-12-7 12:38 AM:

仲有cech=.=
施治真係好勁,我射親佢都救到,不過我通常都贏到車仔,好少輸比佢
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-12-7 12:39 AM:

施治真係好勁,我射親佢都救到,不過我通常都贏到車仔,好少輸比佢

施治救唔到成隊波
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by abc123aa at 2005-12-7 12:39 AM:

我同我細佬玩
結果我cech屈到佢無野講

haha
變成咁
真陰公
Originally posted by lookityourself at 2005-12-7 12:46 AM:

施治救唔到成隊波
梗係啦,我射門多,佢自然會失波
摺吧啦
Originally posted by night at 2005-12-7 12:50 AM:

我同我細佬玩
結果我cech屈到佢無野講

haha
哈哈
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-12-7 01:35 AM:

梗係啦,我射門多,佢自然會失波
我打master leaugue買左cech番黎

我個陣如下:
          cech
mancini    chivu  aron hughes(唔知點解佢喺we9好勁) riise(佢打master league能力值升11)

joaquin(到27-28就好勁)        gerrard       xabi/momo(佢到23就開始趺)      細哨

baros(超勁)       fernando torres (我打到佢有12項能力係紅色的)
我依家已經好少用勁人兼打緊4粒星,4粒星好易打= ="
我用緊韋斯咸
        費爾
占邦達/高捷斯基/丹尼爾  比基(曼聯果個後生仔)  安東費甸南   孫祥(後備可以係高捷斯基)
     里奧曲加
賓納       艾法寧頓/阿基蘭尼
      班拿約
丹尼
       麥堅華

我打4-4-2,我d人有時會掉位打,例如丹尼仔可能會同班拿約掉位打,因為佢地都可以打進攻中場或者影子前鋒,影子前鋒有時可能會轉做正前鋒搵戴倫賓特打
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。