<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯
返回列表 回復 發帖
Originally posted by night at 2005-12-7 01:14 PM:

下????
關事既咩
唔知呀,之前有人講過~
摺吧啦
Originally posted by night at 2005-12-7 11:05 PM:

有無睇琴晚essien果下????
茅到死
摺吧啦
完全冇機會掂到個波既情況之下鞋底"dump"落下文上5吋下5吋,有pad保護住先唔洗斷腳
如果個位再高d到十字"yun"帶,下文肯定可以宣佈收山
呢下可以紅牌
摺吧啦
辛頓提早收例

Bolo Zenden will fly to America this weekend to undergo surgery on the cruciate ligament in his right knee.
The player will see Dr Richard Steadman in Colorado, with the operation scheduled for next Wednesday.

The Liverpool midfielder originally suffered the injury in the closing stages of the Champions League game against Real Betis at Anfield.

A club spokesman said: "Unfortunately, it is unlikely that Bolo will play again this season."

頂.............
變成咁
真陰公
拉爾拿:利物浦可追上車路士 09 December, 2005 10:48 +0800

拉爾拿 (Getty Images)
利物浦門將拉爾拿表示球隊有能力追上榜首球隊車路士。

利物浦排在第三位,落後車路士十二分之多,但拉爾拿表示會盡力趕上。

「現時車路士是一支出色的球隊,但聯賽仍有有多賽事,我們有力能夠追上。」拉爾拿說。

拉爾拿今季加盟利物浦,現時利物浦己連續七場聯賽賽場保持不失,連同歐冠杯賽事則達十場。

利物浦在歐冠杯能夠小組首名出線,拉爾拿的表現亦功不可沒,在最後一輪賽事對車路士中表現穩定,多番救出對手的射門。拉爾拿表示球隊失球數字偏低是後防的功勞。
變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2005-12-10 12:16 AM:
辛頓提早收例

...
做咩= ="
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-12-10 12:36 AM:

做咩= ="
整親十字韌帶...
kewell係時候了
炒硬車切喜雀斬紅軍火燒兵工廠食緊梗食糖
oh......= ="
摺吧啦
Originally posted by 瑞比 at 2005-12-10 12:41 AM:

整親十字韌帶...
kewell係時候了
唔知話kewell好采定咩=.=
變成咁
真陰公
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ◤YNWA紅軍@晏菲路fans club◢ - 英超全力追趕曼聯

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。