<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by hamsubboy at 2005-5-8 04:43 PM:

你可唔可以講一下, 你去開邊一類...
原來bar 有分別ga???

thx~~

我冇話去死邊d, 通常係bar 就入
Originally posted by homan~ at 2005-5-9 03:13 AM:

原來bar 有分別ga???

thx~~

我冇話去死邊d, 通常係bar 就入
有分別咖~~~係候揀擇下啦,消費者嘛~!
Originally posted by BOYDWAN at 2005-5-9 03:29 AM:

有分別咖~~~係候揀擇下啦,消費者嘛~!
願聞其詳!!!

可唔可以簡介下???
Originally posted by BOYDWAN at 2005-5-9 01:43 AM:

咁呀..................唔...............諗諗先!有無話想要九龍定港島區呀?(新界我唔知"掟"咖,要靠其他brother"打救"lu)
Kln and HK island also ok la~~
the problem is price la, haha~~
I am poor man
點解BOYDWAN咁耐都唔回我GE=.=!?
係咪唔記得左我=3=
Originally posted by 痛苦中 at 2005-5-9 08:40 PM:
點解BOYDWAN咁耐都唔回我GE=.=!?
係咪唔記得左我=3=
NONONONONO~點會呢,我要收集一下其他朋友嘅意見嘛~為咗一眾後生d嘅朋友,要問多d 人呀~(價錢要抵,地方唔雜,仲要多女仔吖嘛,收到啦~資料整理中........目前有4間,揾多2間先~~~!)

(*唔揾多2間容乜易自已人爭嘢食,係咪先~?)
Originally posted by BOYDWAN at 2005-5-9 01:39 AM:

古文兄,男裝定女裝sales先?鋪頭有幾多人(男/女)?邊區?
男裝丫, 果間野勁細間  得一個人咋  係旺角既
Originally posted by BOYDWAN at 2005-5-9 08:48 PM:

NONONONONO~點會呢,我要收集一下...
HAHA~~~
OKOK~~~
唔吹你
只係怕你唔記得左我姐
BOYDWAN 下次除左講蒲點既消費同埋個地方有邊類型既女仔
可以講埋個度 d 女既年齡大約係邊個 range 嘛 ? 去到見到唔係自己果個 range 就唔係咁好啦, 唔該哂
同埋有咩特別注意既野 ? 我地新手上路, 梗係希望好似BOYDWAN 兄呢 d 縱橫蒲場既高手教兩招, 學下野傍下身, 唔洗食日成白果嘛, 唔該哂 ^^

古文 兄講開 sales, 令我諗返兩年前o係香港果陣 (小弟依家流放於海外)
同朋友行下商場, 跟住走入間舖, 個 sales 走埋黎搭訕
跟住講講下吹左一輪水, 佢問我去完邊黎, 我話同 fd 出左去遊船河
跟住佢話咁好, 做乜唔預佢 ...跟住我就話無你電話搵你唔到嘛
跟住佢就話, 俾電話我都得....要我幫襯佢......................間舖買野..
9 對襪.....???? 唔知買黎做乜...哈...所以小弟當時同佢講買咁多襪做乜...
跟住我 fd 閃左, 唔知係咪怕阻我搵食 ....跟住我都同佢講我走啦, 我 d fd 都走左 (笨左)
查實佢唔俾電話我, 我可以俾佢者....醒唔起 @@

跟住後來有次又係行開果頭, 佢遠一遠都望到我, 仲同我揮手
不過都係無入間舖

之後又有一次入左間舖昅昅 ....佢竟然記得我 .....不過我都無買野
佢走黎同我吹兩句水, 問我做乜咁多次黎都係睇下唔買野
我就話睇唔岩, 跟住仲講左句 "我黎主要唔係黎買野, 黎睇你"
哈....吹多兩句我又閃左 .....

第四次同 fd 去, 突然請我食朱古力 ... "依" ....跟住又係同佢吹下水啦
跟住又閃左

後來不幸發生 ....打波整傷左, 屋企長休 .... 成個幾月 , 再去果陣佢都無做
噢 .... 蘇舟過後....

唔好意思, 有感而發添 .....好似應該都係講搵女 .....
小弟既經驗唔算豐富 , 不過同大家分享下自己既睇法
查實 sales 真係好悶, 等客上門 , 跟住左 sale 右 sale, 跟住個客都可能唔幫襯
所以佢地內心有時都幾空虛
佢地主動搭訕都有可能 ....如果唔係既, 你撩下佢講野
還掂佢無野做, 又悶 ....我覺得如果你唔係真係克人憎既, 佢都會同你傾下計
你可以扮揀下衫啦, 跟住問下佢 d 款有無其他色呀之如此類
跟住講到揀唔夾咪下次再黎, 又或者如果講到佢有咁既款, 但依家無貨, 仲好
你可以下次再黎過 ...問佢幾時有, 下次再黎 ...
假如下次再黎果陣, 個貨未到...仲正...話你其實好少出開呢頭
問下佢有貨可唔可以 call 你 ..留你電話, 叫佢下次有貨果陣 call 你
Originally posted by rym82 at 2005-5-10 07:57 AM:
BOYDWAN 下次除左講蒲點既消費同埋個...
e~e~有高手助陣添~好嘢~!可以乘機偷懶一下lu~嘻~
古文兄,rym82兄所言非虛,有根有據噃~要溝女sale唔難,仲要男裝添,very easy啦~!仲要得佢一支公,呵呵~一於先喺非繁忙時段落多d去 shopping先啦 (繁忙時段佢一定對你無印像,因為踢哂腳~),但頭幾次shopping一定要買嘢,千祈唔好"混吉",因為喺d旺區太多"齋睇唔買"嘅人,大佬~人哋揾食咖嘛,係咪先?d嘢唔一定要貴 (買對襪、買條 under 都仲得~),但係一定要幫襯!另外,古文兄你口材如何呢?大有關鍵咖~因下一步同對方建立友誼關係要視乎你性格而定,否則會撞板咖!可以嘅話略為描述一下你自己吖~

*rym82兄,thx for support~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 香港蒲點分享 (updating)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。